Deus Maniac, custom bike geinspireerd op Italiaanse MotoGP coureur

CREDITS: Foto: Deus Customs

Custom motoren, je kunt er vast geen genoeg van krijgen. Over de hele wereld worden brute, speciale motoren gebouwd. Het is iets speciaals wat niet voor iedereen is weggelegd. Daarom vinden wij het ook zo tof om er over te schrijven én om er over te lezen. Deze week werd bekend dat Deus Ex Machina een nieuwe custom bike op de markt heeft gebracht, ‘The Maniac’. We stellen hem even aan je voor.

The Maniac

Deus Ex Machina heeft de custom motor ‘The Maniac’ toegevoegd aan haar DR650-assortiment. De motor is een ode aan de Italiaanse MotoGP rijder #29 Andrea Iannone en zijn recente overstap naar Suzuki. De motor heeft de naam ‘The Maniac’ dus te danken aan de Italiaanse coureur. Hij staat bekend om zijn agressie en bizarre manoeuvres, zowel in als buiten de races. Deze typeringen zijn meegenomen bij het ontwerpen van de ‘The Maniac’.

De uitvoering van Deus heeft tientallen aanpassingen ondervonden en allemaal in de kenmerkende stijl van Deus. Dit wil je alles liefhebber terug zien bij een custom motor.

Foto: Deus Customs

Deus Ex Machina

Het Australische merk is in 2006 opgericht en begonnen met een aantal netjes aangepaste motoren. Alleen het merk is een cultuur geworden, ze wilde niet alleen op maat gemaakte motorfietsen en onderdelen verkopen. Nee, Deus wilde een cultuur creëren waar creativiteit wordt gevierd. De filosofie van het merk doet ons goed. Deus wil namelijk dat er gewoon respect is voor elkaar en respect voor de machine. De man en zijn motor zijn samen één.

Wij kunnen ons dat idee zeker voorstellen met de nieuwe ‘Maniac’. Check hier onder de foto’s van de custom bike en aanschouw de agressieve looks.

 

Total
9
Share