Riding in style | Spring 2017

De zon heeft zich in 2017 al aardig wat keren laten zien, dus we kunnen best stellen dat de lente, en daarmee het motorseizoen, begonnen is. Dit jaar is een mooi jaar, want er komen vele toffe motoren uit, waaronder de gloednieuwe Harley-Davidson Roadster Café Custom. Maar niet alleen tussen je benen moet het er goed uit zien (de motor), maar ook het hele plaatje moet kloppen. Riding in style!

Bike & Style

Voor vele gaat het niet altijd hand in hand, motorrijden en een toffe kledingstijl. Motorbendes staan nou niet echt bekend om hun gevoel voor mode en racepakken zijn ook niet bepaald fashionable met al die reclame. Het beste te combineren met toffe fashion zijn (custom) klassieke motoren. Denk aan Steve ‘The King of Cool’  McQueen en zijn voorliefde voor custom klassiekers.

Gelukkig zijn er steeds meer motorkledingmerken die op deze fashion inspelen, maar als het zonnetje hoog staat en je in de stad blijft. Is een heel motorpak dan wel nodig? Vele zeggen van wel. Wij zeggen: een terrasje pakken in een motorbroek is fucking warm, dus een goeie jas en helm is genoeg. Wat rest dan nog? Dit:

Stijlvol Motorrijden-2017-3

Stijlvol Motorrijden-2017-5

Stijlvol Motorrijden-2017-1

Stijlvol Motorrijden-2017-8

Stijlvol Motorrijden-2017-4

Stijlvol Motorrijden-2017-2

Stijlvol Motorrijden-2017-10

Stijlvol Motorrijden-2017-12

Total
0
Share