De ultieme compilatie van verleidende vrouwen in films

CREDITS: Shutterstock

Dat vrouwen goed kunnen verleiden weten wij al langer. Wanneer vrouwen bepaalde handelingen verrichten zijn wij mannen vaak direct van ons a propos. Zouden deze schoonheden hier totaal geen weet van hebben of komt dat moment van verstandsverbijstering ze ook niet altijd zo slecht uit. Hieronder zie je een filmpje waar vrouwen hun charmes inzetten en de mannen in hun omgeving die direct betoverd worden.

https://www.youtube.com/watch?t=86&v=Wls11na3TJk

8 Verleidingsmanoeuvres, onschuldig of opzettelijk?

Oké de vrouwen in het filmpje weten dondersgoed waar ze mee bezig zijn, maar soms hebben ze de meest onschuldige gewoontes die wij mannen doen smelten.. Dus beginnen we gelijk maar met:

1. IJs eten

Het is een raar fenomeen, maar wanneer een mooie dame aan het genieten is van een lekker ijsje, is er altijd wel een man in de buurt die nog meer aan het genieten is van de combinatie van haar en het ijsje.

2. Pillow fight

Elkaar neerslaan met kussens klinkt niet bepaald sexy, maar waar komt die gedachtegang dan vandaan dat vrouwen, wanneer in besloten kring, elkaar zwetend in lingerie te lijf gaan tot de veren in het rond vliegen. Of is dit een illusie?

3. The water rise-up

Een vrouw die oprijst uit het ontembare water, heerlijk! Of het nou uit een zwembad, douche of de zee is, natte vrouwen zijn gewoon sexy. Misschien dat daar die fascinatie voor zeemeerminnen vandaan komt.

4. The squat

Ze zien er misschien niet allemaal uit als deze schoonheid hier boven. Maar een vrouw die zich in de sportschool in het zweet werkt is gewoon hot. Ga zo door dames, van sporten wordt iedereen beter.

5. She wearing my shirt

Wat is er nou mooier dan wakker gemaakt worden door een lekkere chick die voor het gemak jouw overhemd heeft aangetrokken, haar ontblote lichaam nog half zichtbaar en een heerlijke bak koffie in haar hand.

6. Woman and fruit

We weten allemaal dat fruit eten gezond en lekker is, maar het zicht van een vrouw die aan het genieten is van een appel, aardbei of banaan is ook niet verkeerd.

7. The hair play

In de haren van mensen zitten feromonen, die helpen bij de seksuele communicatie. Een vrouw die met het haar speelt zou aangeven interesse te hebben. Of het nou bedoeld is of niet, de aandacht van een man hebben ze onmiddellijk!

8. Pouting

“Schat, er zit een grote spin in de kamer?”, “Stop nou eens met me de hele tijd te pesten!” Deze zinnen worden altijd gevolgd door de bekende pruillip. Wij willen natuurlijk graag onze mannelijkheid aan haar laten zien, misschien wel iets te graag.

9. Stretching

Wat gaat er boven een vrouw die zich even goed uitrekt? Eigenlijk moet je dan wel aan de voorkant staan, maar dat mag je er vandaag even bij fantaseren 😉

Total
0
Share