Uber komt naar Brabant!

Zo’n vier jaar geleden kwam Uber voor het eerst naar Nederland. Ze deden natuurlijk eerst de Randstad aan en we kunnen inmiddels zeggen dat ook wij Nederlanders het een succes vinden! Tijd om uit te breiden, moet het bedrijf achter de taxi-app gedacht hebben, want vanaf 5 april zal Uber ook beschikbaar zijn in Brabant.

Eindhoven de eerste

UberX, UberBLACK en UberVAN zullen als eerste beschikbaar worden in Eindhoven, Eindhoven Airport en de High Tech Campus. Later wordt er gekeken of er kan worden uitgebreid naar andere Brabantse steden.

UberX is de low-cost variant en wordt aangeboden door professionele zelfstandige chauffeurs in middenklasse auto’s. Een UberX-rit is gemiddeld 35% goedkoper dan een rit met een reguliere taxi.  Gebruikers die een UberBLACK bestellen, betalen iets meer maar krijgen, net zoals in de Randstad, een luxe auto met geblindeerde achterruiten, een flesje water en een chauffeur in een net pak. Een UberVAN kan tot slot besteld worden door groepen van maximaal van 6 personen. Ideaal!

uber brabant

Korting op eerste rit

Ter ere van de introductie in Eindhoven, krijgt iedereen €10,- korting op de eerste rit. In de app kun je ‘EINDHOVEN2017’ invullen als kortingscode en het is gefixt!

uber eindhoven1

Total
0
Share