There’s a new player in town: Generator Amsterdam

Vorige week opende de Generator Amsterdam zijn deuren. We waren bij de feestelijke opening en daarmee zetten ze meteen de juiste toon: hippe shit! Ofwel een goede manier voor buiten- én binnenlandse toeristen om kennis te maken met true Amsterdam.

Generator Hostel Amsterdam

In de upcoming oostelijke deel van de stad en met het Oosterpark als voortuin, zit je gebakken. De Generator zit gevestigd in het voormalige gebouw van de Zoölogische Universiteit en dat laten ze graag terug komen in het design. Hip gemixt met oldschool is de juiste omschrijving van het interieur. Zo zijn de library en collegezaal nog vrijwel volledig intact gelaten en dienen als indrukwekkende chill-out lounges. Maar het mooiste is toch wel: in de kelder zit een club!

Prepartyen, afterpartyen, partyen, het kan gewoon in het hostel! Tot de vroege uurtjes hebben we met de voetjes van de vloer en de handjes richting het plafond genoten van een heerlijke opening. En als de organisatie dan plotseling met 80 dozen pizza aan komt zetten, dan weet je dat het een goed feestje is!

Toen de lichten aan gingen, werd het tijd om richting de hotelkamer te gaan. Ik moet zeggen ik had op dat moment overal wel in slaap kunnen vallen, maar de bedjes zijn goedgekeurd hoor! Ook een heerlijke rainshower de volgende ochtend en Bloody Mary’s bij het ontbijt, waren niet mis. Generator, we’ll so you again! Soon.

 

Total
0
Share