Slaap onder de sterren in deze gigantische air-bubble

Slapen onder de sterren. Voor velen is het het ultieme gevoel van vrijheid. Helaas is het in ons koude kikkerlandje niet vaak mogelijk. Natuurlijk kan je in een tentje gaan liggen, maar dan slaap je niet écht in de buitenlucht. Bij Floor17 – het restaurant van het Ramada hotel in Amsterdam – is het de komende weken wel mogelijk. De hotspot heeft een gigantische air-bubble op het 85 meter hoge dakterras geplaatst waar je in kan overnachten. Zo slaap je uiterst comfortabel onder de sterrenhemel. Een onvergetelijke ervaring!

Air-bubble

De tijdelijke kamer van het Ramada hotel is niet de eerste bijzondere attractie op het dakterras van Floor17. Eerder stond er al een schaatsbaan en een curlingbaan. Tof, maar met de air-bubble heeft het hotel zichzelf toch wel overtroffen. De uiterst comfortabele en stijlvolle daksuite biedt een unieke experience die je niet snel zal vergeten. Tijdens de check-in word je persoonlijk verwelkomt met champagne en begeleid naar de rooftop. Hier heb je naast de air-bubble ook toegang tot een privéterras en de beste kamer van het hotel, waar je je spullen kan dumpen en jezelf kan opfrissen in de badkamer. De bubbel zelf is verwarmd en wordt continu voorzien van frisse lucht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je ligt te bibberen als je in het super comfortabele bed naar de hemel ligt te staren.

air-bubble3

Boeken

De eerste gasten hebben inmiddels al een nachtje doorgebracht in de air-bubble. De bijzondere kamer zal nog tot en met 10 juni op het dak staan en is te boeken via de website van Apollo Hotels. Voor één nacht betaal je €270, inclusief een privé-ontbijt in de air-bubble. Hier scoor je gegarandeerd punten mee bij je meisje!

air-bubble

air-bubble1

air-bubble2

air-bubble4

Total
10
Share