Run like the Underwoods

CREDITS: House of Cards | Netflix

Deze week is er weer een nieuw seizoen van House of Cards op Netflix gekomen. Ons favoriete stel uit het Witte Huis is weer op de buis, dus dat betekent: niet sporten en moeilijk hard bingewatchen! Niet heel goed voor je lichaam. Dus waarom neem je geen voorbeeld aan de Underwoods zelf? Nou ja, vooral Claire dan. Die gaat er regelmatig op uit om een stukje te gaan rennen. En dat doet ze in stijl!

De Underwoods en hardlopen hebben iets gemeen. Eigenlijk heb je er een hekel aan, maar toch ben je er veel mee bezig. Want laten we eerlijk zijn: iedereen heeft een schijthekel aan hardlopen. Constant hetzelfde saaie ritme, je tong hangt op de grond en je knieën gaan naar de tering. Mensen die zeggen dat ze het niet haten, liegen of zijn gek. Óf ik ben gek. Dat kan ook nog. Maar goed, tot op zekere hoogte is het goed voor je en je verbrand snel calorieën, daarom doen we het tóch allemaal. Er zijn een aantal manieren om hardlopen een stuk aangenamer te maken. En als je in een flow zit, dan ga je er stiekem nog een beetje van genieten ook..

House of style

Dat kan op twee manieren: zorg voor de juiste tunes én dat je er een beetje lekker bijloopt. Als Frank en Claire een stukje gaan joggen, dan doen ze dat in stijl. Het moge duidelijk zijn dat Under Armour een kleine vinger in de pap heeft gehad, maar dat resulteert wél in een retestrakke outfit. Klik op de afbeelding voor de losse artikelen en om ze ook voor jezelf te bestellen!

Ook geïnteresseerd in andere outfits van Frank Underwood, zoals z’n suits en zijn campaining outfit, check het hier.

Playlist Frank Underwood

Gaan rennen zonder muziek is als een land regeren zonder achterkamertjespolitiek. Zo dachten de Underwoods daar ook over en daarom heeft Spotify hun running playlists vrijgegeven. De playlist van Frank is onderstaand te zien. Zet ‘m op, strik je veters én gaan!

De playlist van Claire is hier te vinden. En heb je geen zin om te ‘trimmen’, dan kan je altijd nog gaan roken…

Total
0
Share