Razer Project Valerie: Laptop met 3 Schermen!

Op dit moment is in Las Vegas de CES beurs. Het moment om voor merken hun nieuwste producten aan te kondigen. Razer komt dan ook met een revolutionair nieuwe laptop: Project Valerie. De laptop heeft 3 schermen die zich automatisch uitklappen. Deze doen me een beetje denken aan de spoiler van de laatste Porsche Panamera.  Niet alleen indrukwekkend, ook nog eens erg handig!

Natuurlijk beginnen alle gamers te kwijlen van de 3x 17,3″ 4k schermen die ze tot hun beschikking hebben die aangestuurd worden door de GeForce GTX 1080. Maar ook creatieve professionals zullen smullen van de kleurnauwkeurigheid en de 100% dekking van het Adobe-RGB spectrum.

En logisch dat ook zij als eersten bediend worden met dit mooie stukje techniek. Maar bedenk de mogelijkheden eens in de toekomst! In hoeveel gevallen is een tweede of derde scherm en fantastische uitkomst? Al is het maar om in het midden te werken, rechts je Spotify lijst te hebben en links je mail te kunnen checken. Anders ziet het er in ieder geval thundertof uit. Een mooi vooruitzicht op de toekomst dus!

 

Total
6
Share