Nooit meer waterige drankjes: dit apparaat maakt ijsblokjes van sterke drank

IJsblokjes in je drankje, ja of nee? Het is een fijne, verfrissende toevoeging maar het maakt je drankje ook waterig. Bij sommige whiskey’s kan dit juist je voorkeur hebben, maar het gebeurt te vaak dat je een drankje té snel moet nuttigen, omdat het anders waterig wordt. Dankzij Beyond Zero heb je daar nooit meer last van. Het bedrijf heeft een machine gemaakt die ijsblokjes maakt van sterke drank in plaats van water. Halleluja!

Niet on the rocks maar in the rocks

Beyond Zero komt met het apparaat waar we, zonder dat we het wisten, al zo lang op zitten te wachten. De machine bevriest je favoriete sterke drank en maakt er binnen enkele minuten een ijsklontje van. Deze is volgens het bedrijf kouder dan een normaal ijsblokje, want alcohol bevriest bij een lagere temperatuur dan water. Daarnaast creëert het een betere smaak, want als het blokje gaat smelten, mixt het perfect met je drankje. Zo drink je je drankje ijskoud, zonder de smaak te verliezen.

Uit de categorie ‘waarom heb ik dit nooit bedacht..’

beyond-zero

Aanschaffen dat ding

Helaas is er nog niet veel bekend over waar en wanneer je deze fantastische uitvinding kan kopen. Je kan het apparaat wel al reserveren via de website van Beyond Zero, maar hoe lang het dan nog duurt voordat je ermee aan de slag kan is niet bekend. En ook het bedrag wat je er voor moet neerleggen is nog gissen. Enkele horecagelegenheden zijn al in het bezit van de ijsblokjesmachine en hebben daar rond de 8000 dollar voor betaald. Zelf gaat het bedrijf er vanuit dat de prijs rond de 5000 dollar zal komen te liggen. Voor de reservering betaal je in ieder geval 100 dollar, zowel voor het apparaat als de cooler waar je de ijsblokjes in kan bewaren.

https://www.youtube.com/watch?v=dTf3QloZqa8

Total
0
Share