Max Brown Hotels, Amsterdam

CREDITS: ©Max Brown Hotel Amsterdam

Overnachten in de hoofdstad doe je in stijl in een van de Max Brown Hotels. Ga down town en check hoe ze drie herenhuizen aan de Herengracht hebben omgetoverd tot een prachtige plek. Of zoek de rust op en kies voor Max Brown Museum Square, waar je je in een oase van rust waant, maar eigenlijk super centraal bent.

Max Brown

Beide hotels liggen dus op toplocaties, maar wat ze zo bijzonder maakt is een uniek combinatie van inrichting en ambiance. Ambitieuzen met een oog voor detail en een gezonde portie wanderlust kunnen hun hartje ophalen in deze stadse meeting-hubs.

“The Max Brown traveler is a melting pot of styles, tastes, cultures and behaviours, but they all have a few things in common. They have a big focus on their contemporary lifestyle, are time-poor, city minded, media literate, trend sensitive and cultural aware. Think of entrepreneurs, artists, academic, creatives, students and the trendy business man. Max Brown is the ideal place to connect them to the city.”

 

Internationaal

Niet alleen in Amsterdam vind je de unieke Max Brown Hotels, maar ook in Düsseldorf en Berlijn is het concept gevestigd. Daarnaast zullen ze binnenkort ook een hotel openen in het prachtige Wenen!

Uniek

“Your Urban Residence” is het credo van Max Brown. En dat kunnen we alleen maar beamen, want de kamers zien er uit zoals je zou willen dat het bachelor pad, waar je al jaren van droomt, er uit zou zien.

Max Brown x Heroes on Socks

Zoals je zelf ook wel weet, de sokken zijn niet aan te slepen. Wie er tegenwoordig niet nadenkt over z’n sokken en maar gewoon een verwassen zwart setje aantrekt, waarvan de een een grote boord heeft en de ander een kleine, heeft flink onder een steen geleefd. Óf geeft er absoluut geen zak om. Max Brown geeft er wel een zak om, want ze zijn met Heroes on Socks een toffe nieuwe collectie gestart. Deze liggen natuurlijk in alle hotels en zijn te koop via Heroes on Socks.

Foto’s: © Max Brown Hotel Amsterdam

Total
0
Share