Jerrycan Bar van Designed By Man

We schreven al eens eerder over toffe jerrycans van Danish Fuel. Jerrycans die stijlvol zijn omgebouwd tot een barretje voor aan je muur. Met een prijs rond de €600,- en, hoe tof ze ook zijn, alleen binnenshuis te gebruiken zijn, zijn ze niet voor iedereen weggelegd. De jongemannen van Designed By Men komen met een oplossing. Zij komen met op maat, met een handgemaakte jerrycan bar die jouw favoriete drankje begeleiden naar de plaats van bestemming.

Op dit moment is de “Bacardi & Coke” versie verkrijgbaar in 3 kleuren. Een bar versie heb je al voor €50,- en een complete set waar ook glazen en blikjes veilig mee vervoerd kunnen worden heb je voor €100,-. Volgens Jacquin Brada, een van de oprichters, komen er binnenkort ook andere varianten als Jack Daniels en Jameson bij.

Doordat alle producten met de hand vervaardigd worden, is maatwerk ook een optie. “Heb je een speciale wens? Dan zorgen wij dat de jerrycan volledig gecustomized jouw kant op komt” aldus Brada.

Jerycan Bar

Wil je hem liever aan de muur hangen? Een muurbeugel is beschikbaar. Hoe tof is het om een retro jerrycan aan de muur te hebben hangen? En hoe tof is het om hem open te maken en direct je favoriete whisky in te schenken? Heel tof!

Met de kortingscode welkom_manify krijg je 10% korting op jouw jerrycan bar. Wij zien de foto’s graag verschijnen!

Total
0
Share