Met Jack Daniel’s koffie kom je de dag wel door

Laten we meteen één ding duidelijk maken, dit is geen Irish coffee. Naast het feit dat het natuurlijk over bourbon gaat, wil Jack Daniel’s niet dat je dag begint met koffie voorzien van een flinke teug whisky. In plaats daarvan heeft het whiskymerk de stoute schoenen aangetrokken om een eigen koffiebrouwsel te maken, dat de authentieke smaak van Jack Daniels’s heeft. We vragen ons af of hoe de besluitvorming hiervan eruit heeft gezien in de vergaderzaal, maar het is Jack Daniel’s, dan zal het wel verdomd goed zijn.

Een ochtend met Jack

Om 7:00 ram je op de snooze-knop, om vervolgens om 7:15 wakker te worden door ontzettend droge mond, volgende keer misschien wat minder drinken als je de volgende dag moet werken. Je strompelt naar de douche om je enigszins beter te gaan voelen, niet gelukt. Om 8:00 ga je dan toch maar naar je werk om onderweg een kop Jack Daniel’s on-the-go te scoren. Om 8:30 ben je weer het mannetje, nippend aan een straf bakje JD koffie en je geniet van de blikken die je krijgt als mensen denken dat je al aan de whisky ziet. Dit wordt een mooie dag!

Non-alcohol

Terwijl de koffie doordrenkt is met karamel en vanille, net als de Old No7 Tenessee Whisky van Jack Daniel’s, is deze koffie alcoholvrij. Het smaakt dus naar whisky, maar zonder de effecten van alcohol, wat op zich wel handig is aangezien koffie over het algemeen wordt gedronken om wat fitter te worden. Er komt zelfs een cafeïnevrije variant. Wat na ons idee vrij apart is. Een koffie die naar whisky smaakt moet je toch een beetje een kick geven, ook al is het alleen van de cafeïne. Zoals je ziet weet ik niet helemaal wat ik ervan moet denken, is het zo dat ik over een tijdje ook en Jack Daniel’s Macchiato kan bestellen? En dan de vraag waar we allemaal benieuwd naar zijn: zul je na een paar kopjes Jack Daniel’s koffie naar de drank rieken? Laten we hopen van niet.

Total
0
Share