Ideaal voor de BBQ: Xapron leren schorten

Natuurlijk worden ze al decennia gebruikt, maar pas sinds de afgelopen twee jaar is het echt een hit: leren schorten. Je kan geen festival bezoeken, zonder dat je een burger– of pulled pork chef met zo’n schort ziet. Vaak denk je z’n stuk koe om m’n nek wil ik ook, maar vergeet het al snel. Het is ook niet prioriteit nummer één om een mooi schort te hebben. Maar beter denk je even verder.. Hoe heerlijk voel je je als je voor je familie en/of vrienden staat te barbecuen? Pilsje in je hand, zonnetje op je kop, je verzorgt het eten voor iedereen, je voelt je een man. Maar als geloof me, nadat je dit zelfde gedaan hebt mét een leren schort van Xapron, voel je je naakt zonder. Met schort ben je pas écht een man.

Xapron

Een tweede sportauto voor erbij is ook geen prioriteit, maar het is natuurlijk wel leuk. Dat geldt ook voor een lederen schort, als is het een heel stuk goedkoper. Xapron maakt schorten van soepel vallend rundsleer met een industriële look. Deze handgemaakte schorten stralen stijl en kwaliteit uit. En na meerdere keren barbecueën ruik je het leer nog steeds!

De lederen schorten zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals ‘Antiek’, ‘Prisma’, ‘Hermes’ en ‘Kaaima leer’.

De schorten zijn natuurlijk niet alleen ideaal voor bij het barbecuen. Mocht je toevallig graag de baard van je broer scheren, voel je je een waren barbier met een leren schort. Ook voor andere klusjes in huis is het de perfecte bescherming. Een kapotte spijkerbroek en een wit t-shirt met opgerolde mouwen erbij en je vriendin/vrouw weet niet meer hoe ze het heeft…

Daarom lieten wij onze witte shirts maar even thuis 😉

 

Total
0
Share