Dit drankje gaat deze zomer domineren op de terrassen

Het eerste terrasweekend van het jaar zit er weer op. Zo Nederlands als we zijn verschoven we onze tafeltjes mooi mee met de zon en genoten we zo volop van elk zonnestraaltje! Maar met welk drankje ben jij nou de hipste motherfucker van het terras? Komt ie: Vermout!

Vermout

Je hoeft geen trendwatcher te zijn om te weten welke drankjes ‘hip’ worden in ons land, want bijvoorbeeld in Barcelona lopen ze altijd minstens een half jaar (tot een jaar) voor daarin. Waar we vorig jaar nog lekker aan de GT’s zaten, komt dit jaar de Vermout weer helemaal terug.

Vorige eeuw was Vermout, een versterkte wijn, het helemaal, maar dat is vervolgens helemaal verdwenen. Zelfs Martini, het bekendste merk van het drankje, had de naam ‘Vermout’ al van de fles verbannen. Inmiddels pronkt het weer volop op het etiket en dus spelen ze goed in op de trends.

Dranktrends

Toch zijn ook de trendwatchers het er over eens. Maar goed, een drankje pakken omdat het ‘hip’ is.. Het is discutabel, wij zeggen: drink gewoon wat je lekker vindt! Zelf ga ik het liefste voor een speciaalbiertje of een hoptail. En buiten het terras drink ik ook graag biertjes uit plastic bekers!

Total
0
Share