Manify @ The Distinguished Gentleman’s Ride – Doneer!

CREDITS: Gentlemans Ride

Op 25 september 2016 rijden duizenden mannen en vrouwen mee aan The Distinguished Gentleman’s Ride (DGR). In meer dan 400 steden zullen ‘gentlemen’ rond de hele wereld op een klassieke motor stappen in een stijlvol, vintage outfit. Dit alles om geld op te halen voor onderzoek tegen prostaatkanker. Wij vonden dat Manify hier bij hoort te zijn, dus zullen we meerijden aan de DGR in Amsterdam. 

Doneer

De rit is niet alleen om awareness te creëren rondom deze verschrikkelijke ziekte, waar nog altijd veel te veel mannen op gegeven moment mee te kampen krijgen, maar ook om geld op te halen voor onderzoek naar de ziekte. Daarnaast heeft de DGR als tweede doel om zelfmoordpreventie bij te staan. Natuurlijk doen we zelf een duit in het zakje, maar we hebben jou ook nodig! Wil jij ons sponsoren tijdens de rit? Wow, dan heb je een goed hart! Laten we samen de ziekte uit de wereld proberen te helpen!

Onder alle donateurs die hun mailadres achterlaten, verloten we een Timex x Red Wing Waterbury Watch!

Doneren kan hier

The Distinguished Gentleman’s Ride

In 2012 in Sidney startte Mark Hawwa als eerste zijn klassieke motor, tijdens de eerste editie van de DGR. In zijn mooiste pak gaf hij het startschot en deze editie al gingen in 64 steden meer dan 2500 motorrijders van start. Daarna is de DGR alleen maar gegroeid en heeft vorig jaar een dik bedrag van 2,3 miljoen dollar opgehaald.

Een prachtig initiatief waar we graag onderdeel van uitmaken dit jaar. Want dat doet een gentleman nou eenmaal. Hopelijk helpen jullie, mede-gentlemen en onze trouwe volgers, ons met het ophalen van een mooi bedrag!

DGR2015_Brasilia_Alexandre_PerottoDGR_POSTER_2016

Total
0
Share