Mavic Pro: de nieuwe minidrone van DJI

CREDITS: Mavic Pro

Drones zijn de meest hotte gadgets van het moment. Even zwaaien naar het vogeltje. Laatst heeft GoPro zijn eerste drone op de markt gelanceerd. DJI, bekend om hun consumentendrones, waren hier gelukkig op berekend en komen met een vergelijkbaar apparaat.

Its a kinda of Mavic

De Mavic Pro, zoals hij volledig heet, is een kleine maar krachtige drone, die zelfs opvouwbaar is. De lucht veranderd in een grote canvas. Door het compacte formaat is het apparaatje eenvoudig in gebruik. Toch is het een technisch hoogstandje, waardoor het één van de meest geavanceerde consumentendrones van DJI is. De vliegende camera is zeer snel in het berekenen van zijn omgeving, dankzij de 5 vision camera’s. De camera heeft een 4K visie en wordt met een paar stevige ringen gestabiliseerd, hierdoor kan de cam een volle 360 graden rond. Dit allemaal met een klikje van de vinger.

mavic pro 3

DJI Mavic Pro

Hoe zit het eigenlijk met het vliegen? Een onbeschermde drone kan namelijk obstakels raken tijdens een lange vlucht of bij het afdalen. De Mavic Pro gebruikt FlightAutonomy technologie. Hierdoor kan het apparaat obstakels waarnemen tot 15 meter afstand. Vervolgens manoeuvreert de drone er automatisch langs. De MavicPro heeft hoog en laag sensoren, waardoor de gadget zelfs zonder GPS  precies weet waar het zich zou moeten bevinden. Ondanks dat de drone kleiner is dan zijn voorgangers, moet dat geen beperking zijn. De Mavic Pro vliegt namelijk veel langer dan je verwacht. Je kan er namelijk 27 minuten lang mee vliegen.

mavic pro 4

Camera

Naast de kracht van het vliegen, is natuurlijk ook de camera belangrijk. Met een 4K camera en beelden op 30fps, mag je zeker niet klagen. Door de stevige stabilisatie blijven de beelden van kwaliteit. De prijs van het toestel is €890.

mavic pro 1

 

Total
0
Share