De 5 vrienden die elke man moet hebben (deel 1)

Barbecueën, naar de kroeg gaan en Game of Thrones kijken: dat doe je natuurlijk het liefst met je vrienden. En dat niet alleen, want de boys zijn ook onmisbaar als je hulp, advies of motivatie nodig hebt. Met deze vijf types in je vriendengroep gaat dat helemaal goed komen.

De ICT’er

Iedereen heeft er wel eentje in zijn vriendenkring: de whizzkid. De man die Petrikov drinkt en alles weet over de nieuwste gadgets. De man met wie je eindeloos kunt Xboxen en urenlang kunt discussiëren over welke internetbrowser nu eigenlijk de beste is. Maar ook de vriend die voor je deur staat, zodra je laptop kapot is, je smartphone vastloopt of je Smart TV het niet meer doet. Shout-out voor de ICT’er!

De personal trainer

Naarmate je ouder wordt, wordt dat zwembandje rond je buik er niet bepaald kleiner op. Gelukkig is daar de vriend met biceps als boomstammen en een torso van graniet. Geen zin om naar de sportschool te gaan? Deze fitnesskoning komt je gewoon halen en je gaat er niet weg tot je druipt van het zweet. En die zure bak kwark om tien uur ’s avonds? Die stouwt hij desnoods gewoon bij je naar binnen. Applausje voor je gratis personal trainer!

De therapeut

Is je relatie op de klippen gelopen? Verkeer je in een stevige dip? Is die collega ervandoor gegaan met je promotie? Dan is daar gelukkig het luisterende oor. Je hoeft hem maar te bellen en hij staat met een sixpack bier op de stoep. Geen probleem gaat hem te ver en je kunt taboeloos over al je tekortkomingen praten. En alsof dat nog niet genoeg is, geeft hij je ook nog eens onwijs goed advies. Thumbs up voor je persoonlijke dr. Phil!

De wingman

Durf je niet op die knappe brunette af te stappen? Kijk je beschaamd weg als dat knappe blondje naar je knipoogt? Deze onverschrokken womanizer brengt redding. Hij geeft je gewoon een schop onder je kont en als je écht niet durft, gaat hij de dame in kwestie desnoods je gaat halen. Respect voor de vrouwenfluisteraar die ook jou een kans bij de dames gunt!

Lees meer: The Wingman Guide

De eeuwige student

Met dit ordinaire feestbeest zit je nooit verlegen om avontuur. Ga je met hem de stad in, dan weet je zeker dat je met mooie verhalen thuiskomt. Dansen op de bar, meezingen met Top 40-hits en schaamteloos flirten met veel te knappe vrouwen – niets gaat deze superster te ver. En hé, in zijn gezelschap ben je nooit de grootste idioot van de groep. Een lofzang voor de vriend die ervoor zorgt dat jij je jong voelt!

 

Total
0
Share