De Celebrity Edge is de creme de la creme onder de cruiseschepen

Celebrity Cruises is al sinds 1988 actief en verzorgt sindsdien droomreizen over de hele wereld. Hun luxe cruiseschepen staan bekend om het strakke, stijlvolle design en de ongekende service. Eenmaal aan boord hoef je nergens meer over na te denken en kan je maximaal ontspannen. Onlangs brachten zij een nieuw concept naar buiten; de Celebrity Edge. Hiermee lijken ze zichzelf te willen overtreffen, want het schip is nóg luxer, nóg stijlvoller en nóg groter.

Celebrity-edge11

Celebrity Edge

Het extravagante cruiseschip is voorzien van meerdere soorten kamers. Hoewel ze allemaal over-the-top luxe zijn, springt er één toch wel met kop en schouders bovenuit; de Edge Stateroom. Met één druk op een knop verschuift deze kamer naar de rand van het water van de zee. Hierdoor heb je wanneer je maar wilt toegang tot het open water en een waanzinnig uitzicht. Wauw!

Daarnaast is de Celebrity Edge natuurlijk ook uitgerust met een hoop publieke ruimtes. Grote zwembaden, jacuzzi’s, een rooftop garden, lounge plekken, you name it. Werkelijk alles wat je nodig hebt is aan boord. En natuurlijk de standaard faciliteiten van een cruiseschip, maar dan bigger en better. Hier vermaak je je dus wel een tijdje!

Magic Carpet

Uniek aan de Celebrity Edge is het Magic Carpet. Dit is een platform dat langs de zijkant van het schip hangt en op en neer gaat langs de verschillende verdiepingen. Het technische hoogstandje is ‘s werelds eerste zwevende platform en kan tot wel 13 verdiepingen boven de zeespiegel komen. Het Magic Carpet is uitgerust met comfortabele zitplekken, een bar en ruimte voor live (muziek) optredens. Hoe het platform is ingericht, hangt af van de verdieping waar hij hangt. Maar waar hij ook zweeft, een unieke beleving met een prachtig uitzicht is gegarandeerd!

We moeten helaas nog even wachten voordat het schip daadwerkelijk te water gaat. Verwacht wordt dat de Celebrity Edge zijn eerste tochtje in december 2018 door de Caraïben zal gaan maken. De beelden beloven in ieder geval al veel goeds!

Celebrity-edge

Total
0
Share