Bisongears: roll-up barbecue voor onderweg

CREDITS: https://www.bisongears.com/

Voor de backpackers en outdoor enthousiastelingen onder ons; Bisongears heeft de perfecte barbecue ontworpen die gewoon in de rugzak meegenomen kan worden.

They see mee rollin…

Iedereen houdt van BBQ’en. Het zou alleen leuker zijn als het schoonmaken, opslaan en verplaatsen er niet allemaal bij hoorde. Het zijn zware apparaten om mee te nemen voor op de camping, waarbij hun omvangrijke maten en het gebrek aan opslagruimte, de outdoorliefhebbers hinderen. Zodra deze problemen zijn opgelost, zou outdoor activiteiten leuker zijn voor iedereen. Hier komt Bisongears met een oplossing; de rollende barbecue! Zoals iedereen droomt is het makkelijk schoon te maken, eenvoudig om op te koken, gezonder voor ons lichaam én de natuur. Zoals Bisongears zelf zegt; de echte BBQ- hemel!

Hoe Bisongears barbecue werkt

De Bison Rolling grill is een droom die uitkomt voor de backpackers en camping fanaten. Het unieke ontwerp van de rollende gril is door zijn kleine formaat (250 x 300 mm tot 50 x 300 mm) compact om mee te nemen. Het is een draagbare barbecue dat slechts een halve kilo weegt. Na gebruik kan de kampeerder zijn grill weer netjes oprollen door middel van de modulaire roosters. Hierdoor past het netjes in een compacte cilinder.

Het opzetten kost geen enkele moeite. Het instellen van de barbecue kan gebeuren in minder dan één minuut door het eenvoudig en gemakkelijk afrollen.

Deze light fusion uitgeholde grill is uitgerust in aluminium met een niet-stick Teflon vacht wat voorkomt dat er brandende vlekken achterblijven. Een grote, verstelbare spel is er in opgenomen waardoor de barbecue stevig staat wanneer je de grill hoger wilt zetten.

Het hele pakket bevat een grill, barbecue guard, spel stand en een cilinder gevormde zak om de onderdelen goed te bewaren.

‘Rolling grill would be the one of must have gear for those out door lovers’ – Bisongears

Total
1
Share