De gloednieuwe Belvedere Midnight Saber

Als je van verfijnde vodka houdt, dan staat Belvedere zeker al op jouw favorietenlijstje. Het high-end vodka label houdt er hoge kwaliteitseisen op na, waardoor hun kenmerkende karakter goed gewaarborgd blijft. Vandaar ook dat de flessen vaak in grote emmers met ijs van de bar, richting de VIP area ziet gaan. Ze willen daar nou eenmaal the best they can get.

Naast vodka, levert het merk een unieke beleving met hun lichtgevende flessen. De nieuwste in de Belvedere collectie is de Midnight Saber. What a beauty!

Midnight Saber brengt licht in de duisternis

Belvedere staat bekend als een originele luxury vodka en heeft een aantal unieke, lichtgevende flessen in hun collectie. Deze lichtgevende flessen werden geboren uit de doelstelling om naast verfijnde vodka, iets fascinerends neer te zetten in het nachtleven. Het merk wilde letterlijk nieuw licht schijnen op de bottle-service experience. Het label lanceerde eerder al de Night Saber (2012) en de Silver Saber (2014). Anno 2017 komt Belvedere met een nieuwe variant: de Midnight Saber. Deze grensverleggend fles zal vanaf april ‘s werelds populairste cocktailbars en nachtclubs oplichten.

De Midnight Saber is een elegante fles die het ongetwijfeld erg goed gaat doen in het nachtleven. De gloednieuwe premium vodka fles heeft dankzij de geraffineerde laser-etsen en zwarte coating een gewaagde uitstraling. De LED lichtjes in de bodem van de fles zorgen ervoor dat er een beeld van oplichtende bomen in de mist wordt gecreëerd.

Dus, lukt het je niet om in de club indruk te maken met je dansjes, óf heb je gewoon ontzettend veel dorst (want 1,75L), bestel dan een flesje Belvedere Midnight Saber en je avond is gegarandeerd goud. Nou ja, fluoriserend blauw eigenlijk!

Belvedere-midnight-saber3

 

Total
0
Share