10 onmisbare apps die iedere man op zijn telefoon moet hebben

Tegenwoordig is je telefoon je leven. Het is één van de belangrijkste bezittingen van de moderne mens geworden. Het is je connectie met de buitenwereld, in de breedste zin van het woord. Want naast bellen, appen, smsen en Manify checken, kan je er ook mee mailen, internetbankieren en is het je agenda én camera. Goed, je kent het wel…

Bedrijven en app-ontwikkelaars spelen handig in op deze ‘verslaving’ aan de smartphone en brengen de ene app na de andere op de markt. Veel apps zijn onzin, maar een aantal kunnen erg handig zijn. Wij hebben de beste voor jou er uit gefilterd. Dit zijn 10 onmisbare apps die iedere moderne man op zijn telefoon moet hebben!

De 10 onmisbare apps

#1 Distiller

Onmisbare-apps
Download: iOS | Android

Deze app is simpel gezegd een drankdatabase waar je je locatie, stemming en voorkeuren in kan aangeven. Op basis van deze gegevens schotelt de app je het perfecte drankje voor iedere situatie voor. Distiller begon ooit met whiskey, maar is inmiddels uitgebreid met rum, tequila, gin, brandewijn en mescal. Een musthave voor iedere gentleman!

#2 Weber

Onmisbare-apps3
Download: iOS | Android

Dankzij deze app kan iedere man zich voordoen als echte grill-master. Weber staat vol met tips, tricks en recepten, waardoor jij binnen een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel zet. Ideaal nu het BBQ-seizoen er weer aankomt.

#3 Biernet

Onmisbare-apps4
Download: iOS | Android

Echte mannen drinken bier. Deze app mag daarom niet ontbreken op je telefoon. Biernet houd je altijd en overal op de hoogte van welke bieren in de aanbieding zijn en welke supermarkt, slijterij of groothandel je daarvoor moet bezoeken. Daarnaast kan je er alles vinden over biermerken, bierbrouwerijen en bierevenementen. Oh en ook handig; als je bier op is kan je via deze app snel nieuwe regelen dankzij het overzicht van bierkoeriers.

Onmisbare-app1

#4 Geld besparen

Er zijn heel wat apps op de markt die met leuke tips en info komen over hoe je geld kan besparen. Dat is heel fijn, want aan sommige dingen wil je gewoon niet teveel geld uitgeven. De app DirectLease Tankservice laat zien waar je het allergoedkoopste kan tanken. En om te voorkomen dat je onnodig veel geld uitgeeft aan boetes, heb je natuurlijk de app Flitsmeister.

#5 Sworkit

Onmisbare-apps5
Download: iOS | Android

Tijdens het sporten kan je soms wel wat motivatie gebruiken. Dan kan je een dure personal trainer inhuren, of je download gewoon de app Sworkit. In deze app kan je aangeven wat je sportdoel is en wat voor soort oefeningen je graag wilt doen. Vervolgens krijg je een persoonlijk trainingsschema met daarbij video’s en uitleg over de verschillende oefeningen. Trainers laten zien hoe je de oefeningen uit moet voeren, zodat jij ze makkelijk na kan doen. Ideaal!

#6 Evernote

Onmisbare-apps6
Download: iOS | Android

Evernote is een soort digitaal notitieboek. In de app kan je alles wat je tegenkomt makkelijk verzamelen en ordenen. Aantekeningen, to-do lijstjes, foto’s, artikelen, spraakmemo’s, noem het maar op. Evernote synchroniseert alles direct met al je gekoppelde apparaten, dus waar je ook bent, je hebt je notities altijd bij de hand. Geen gedoe meer met losse, volgekalkte blaadjes. Dankzij Evernote heb je alles geordend in je telefoon staan.

#7 Headspace

Onmisbare-apps1
Download: iOS | Android

Onlangs vertelden we je over de vele voordelen van mediteren. De app Headspace bevat honderden meditatie-oefeningen en begeleid je door de oefeningen heen. De perfecte app om een moment van rust te creëren in het dagelijks leven.

#8 Blendle

Onmisbare-apps2
Download: iOS | Android

Waarschijnlijk voor de meesten al wel bekend, maar hij mag niet ontbreken in dit lijstje. Met deze app heb je meer dan 120 kranten en tijdschriften in je broekzak zitten. Zo ben je dus altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Blendle bied je de mogelijkheid om te betalen per artikel, dus je hoeft niet de hele krant aan te schaffen voor dat ene stukje dat je wilt lezen.

#9 How to tie a tie

Onmisbare-app
Download: iOs | Android

Voor de mannen die niet dagelijks strak in het pak rondlopen, is deze app een uitkomst. How to tie a tie is je persoonlijke assistent als je hulp nodig hebt bij het knopen van je stropdas. Met meer dan tien verschillende dasknopen ben je klaar voor iedere gelegenheid en loop je er altijd verzorgd bij.

#10 Duolingo

Onmisbare-apps9
Download: iOs | Android

Mannen die reizen weten hoe handig het is als je je een beetje verstaanbaar kan maken in andere talen. Met de app Duolingo haal je gemakkelijk die lessen Engels van de middelbare school naar boven, of leer je een compleet nieuwe taal.

Onmisbare-app2

Total
1
Share