Een industrieel droomhuis met autolift staat te koop in Amsterdam

Als je nog op zoek bent naar een droomhuis of appartement, is Amsterdam toch wel the place to be. Aan de Prinsengracht staat bijvoorbeeld een hele rij aan woningen om over te dromen. Maar er zijn nog altijd een aantal ‘verstopte’ woningen die toe zijn aan een nieuwe eigenaar. In hartje Amsterdam ligt dit industriële pand te wachten…

Een industrieel droomhuis

We zien deze stijl al jaren een comeback maken in woningen en appartementen. Maar een échte liefhebber van industriële appartementen gaat sowieso even rechtop zitten bij het zien van dit droomhuis. Het optrekje is minimalistisch en natuurlijk aan te passen naar wens. De vanafprijs is dan ook een luttele €3.250.000,-, maar kan nog aardig hoog oplopen. Want als je zo’n bedrag neerlegt voor een woning, dan ga je er ook echt alles uithalen of instoppen.

Net even anders

In de Kerkstraat 60 ligt het appartement verstopt middenin het Amsterdamse centrum. Het heeft de uitstraling van een loft. Dat samen met openslaande deuren en grote woon- en werkruimtes maakt het een uniek huis. Het optrekje heeft zelfs de naam Utopia gekregen. Waarschijnlijk vanwege die enorme open ruimtes en rustgevende uitstraling. Je bent na het kijken van de foto’s dan ook gelijk in love dus wees gewaarschuwd. Je krijgt bij aankoop namelijk 388 vierkante meter beschikbare ruimte om helemaal naar wens in te richten. In samenwerking met de ontwerpers kun je zo bijvoorbeeld een fitnessruimte, sauna of binnenzwembad toevoegen. Daar krijg je ook nog twee ruime terrassen bij om de hele dag op te chillen.

Collective Studio

Dit is een unieke Amsterdamse woning waar je met ontzettend veel ruimte en vrijheid aan de gang kunt. En naast al die toffe features en opties komt er nog meer bij. Je krijgt namelijk ook nog toegang tot een eigen garage met autolift! Dus heb je toevallig net een klassieke bak hebt gekocht en zit je nu met drie auto’s? No worries! Je kunt er namelijk drie auto’s in kwijt. Zo is je droomhuis wel compleet toch?

Ben je echter te laat en is het huis al verkocht dan heeft Collective Studio misschien haar volgende woning alweer klaarstaan. Ze zijn namelijk druk bezig om vergelijkbare appartementen te verkopen, want iedereen heeft recht op zijn eigen droomhuis. Hieronder alvast een voorproefje van wat het bedrijf in zijn mars heeft. En dat is niet mis!

industrieel droomhuis
Collective Studio

industrieel droomhuis
Collective studio

industrieel droomhuis
Collective Studio

industrieel droomhuis
Collective Studio

industrieel droomhuis
Collective Studio

industrieel droomhuis
Collective StudioESSENTIALSMEER ESSENTIALS