Zolang willen vrouwen bezig zijn under the sheets

Daar lig je dan, samen. Jij voldaan en zij wat minder. Want hoeveel time & action verwacht zij eigenlijk van jou under the sheets? Het is de vraag die veel mannen bezig houdt. Tenminste als haar gemoedstoestand jou, naast die van jezelf, ook bezig houdt.

Saucy Dates wilde wel eens weten hoeveel tijd voor een gemiddelde pot seks zowel mannen als vrouwen ideaal vinden. “Wanneer had je voor het laatst seks (zonder voorspel) en hoelang duurde dit?”, “Hoe lang zou je willen dat seks (zonder voorspel) zou duren?” Deze vragen werden gesteld aan maar liefst 3.836 mensen.

Even kijken hoelang een acceptabel potje neuken nou eigenlijk hoort te duren…

under-the-sheets

Under the sheets

Om maar met de deur in bed te vallen: 25 minuten en 51 seconden. Juist, prent die maar tussen je oren. Dit is wat de vrouwen gemiddeld gaven voor een ideale work out in bed. Mannen liggen daar echter niet ver vanaf en hebben aangegeven gemiddeld 25 minuten en 43 seconden bezig te willen zijn.

Leuk en aardig, maar is dit ook reëel?

Nee beste mensen, dat is niet reëel. Helaas wordt iedereen in deze teleurgesteld, want onze verwachtingen liggen te hoog. There are no winners in this game. Wel zijn er een paar betere verliezers. Een 31-jarige Amerikaan spant namelijk de kroon met een potje van 17 minuten en 5 seconden constante pompingsYou sir, are a legend.

under-the-sheets-3

Prestaties

Beter worden in volhouden? Dan hoef je slechts te blijven leven en daardoor ouder te worden. Het onderzoek laat zien dat mensen met een hogere leeftijd aanzienlijk beter presteren in bed. Oefening baart kunst, toch?

Daarnaast zijn het ook bepaalde landen die hoger scoren op de wij-kunnen-het-langer-uithouden-test. Mannen uit de Verenigde Staten, Canada en Australië presteren een stuk boven het gemiddelde. Mja, het was ook Amerikaans onderzoek hè..

under-the-sheets-2

 

Total
23
Share