Airbnb Finds: luxe bungalow in het Canadese bos onder het noorderlicht

We hebben met z’n allen de laatste tijd aardig veel binnen gezeten en voor de avonturiers en natuurliefhebbers onder ons, begint de drang om terug de natuur in te gaan weer te kriebelen. Het altijd vriendelijke en diverse Canada heeft eindeloos veel natuur. Tijdens een wandeling in één van de vele natuurparken is de kans groot dat je oog in oog staat met beren, herten, elanden of kleine schattige chipmunks.

Hier beklim je prachtige gebergtes, bezichtig je denderende watervallen en in het juiste seizoen (lees: winter in Canada, dus kans op -40) zie je wellicht het Noorderlicht. Met al dat pracht en praal wil je het liefst natuurlijk midden in al dat groen zitten. En laten wij daar nou de perfecte Airbnb voor hebben gevonden! Een bijzondere bungalow midden in het Canadese bos. Inclusief tent en bunkie onder de sterrenhemel. Tijd voor whiskey uit een mok, kampvuur en geroosterde marshmallows.

Canadese bos, Airbnb Finds: luxe bungalow in het Canadese bos onder het noorderlicht

Luxe buiten de gebaande paden

The Highlands is een gezellige bungalow met 3 slaapkamers in de Beaver Valley, dicht bij de Canadese steden Eugenia en Flesherton. Hier kijk je uit op het zuidwesten met prachtig uitzicht op de zonsondergang over Lake Eugenia. De Airbnb ligt op 7 hectare aan grond en wordt omgeven door cederbomen. Wie niet vies is van vroeg opstaan kan daarom genieten van de prachtige eerste zonnenstralen door het bos.

Ondanks de ligging midden in het Canadese bos, kun je gebruik maken van high-speed internet (we snappen dat je dit belangrijk vindt), Netflix en een moderne keuken. Alhoewel worstjes roosteren boven een vuurkolf ook zo z’n charme heeft.

Canadese bos, Airbnb Finds: luxe bungalow in het Canadese bos onder het noorderlicht

Barbecueën onder de sterrenhemel

Het grote afgeschermde dek is perfect voor buitenmaaltijden of gewoon om te genieten van het prachtige uitzicht over Lake Eugenia en de Beaver Valley. Hier start je een warme zomeravond met een biertje en een goed stuk vlees op de barbecue. Omdat de bungalow in een open weiland ligt met weinig lichtvervuiling uit de omgeving, zul je na zonsondergang verrast zijn door de heldere sterrenhemel. Met zo’n prachtig uitzicht heb je eigenlijk helemaal geen Netflix nodig.

30.000 m2 aan natuur

Rondom de bungalow vind je maar liefst 30.000 m2 aan open velden. Genoeg wandelroutes dus die je meenemen door de Canadese natuur. Ietsjes verderop vind je lake Eugenia waar de sportievelingen onder ons zich zeker zullen vermaken. Kajak over het meer of maak een rondje in de buurt met een mountainbike. Kleine Canadese steden zoals Flesherton en Markdale vind je in de directe omgeving, op 35 minuten afstand vind je ook de prachtige Blue Mountains. Toch een dagje terug naar de stad? The Six, ofwel Toronto vind je op twee uur rijden.

Deze bijzondere bungalow midden in het Canadese bos boek je samen met vijf vrienden voor net over de € 30,-. Niet slecht! Kom je met groter gezelschap? Boek dan de bunkie op het terrein erbij voor € 65,- per nacht extra.

Meer info

LEES OOK
8 fijne feitjes over Colombia
Pablo Escobar. Drugs. Criminaliteit. Ja, dat zijn waarschijnlijk de eerste drie dingen die momenteel in jouw hoofd opborrelen als je aan Colombia denkt. En, toegegeven, bij ons…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…