Kijk binnen in het bizar grote en extravagante mansion van Drake

Als we kijken naar de beste artiesten van de afgelopen jaren, dan kan rapper Drake niet ontbreken in het rijtje. Hij is niet meer weg te denken uit de huidige hip-hop scene. De man is van vele markten thuis. Drake is niet alleen rapper maar ook een zanger, songwriter en acteur. Hij werd namelijk oorspronkelijk bekend als Jimmy Brooks in de televisieserie Degrassi: The Next Generation.

The Embassy, het 100 miljoen huis van Drake

In de afgelopen jaren heeft Drake zich enorm opgewerkt en nu is hij een van de meest invloedrijkste artiesten van de wereld. Bij zo’n status kan een gigantisch huis natuurlijk niet ontbreken. Een van zijn meest recente uitgaven is dan ook een woning van 100 miljoen dollar.

Aan ruimte geen gebrek

De woning, genaamd The Embassy, past perfect bij de rapper en is zo’n 50.000 vierkante meter groot. Hij heeft het huis gekocht in zijn geboorteplaats Toronto in Canada. Het huis is voorzien van een binnenzwembad, een basketbalveld, een studio en een enorm grote kast voor zijn vele diamanten.

Drake slaapt in een kamer van maar liefst 30 vierkante meter en hij heeft een badkamer met een speciaal bad van zwart marmer. Je moet je natuurlijk wel op bepaalde vlakken kunnen onderscheiden van de rest, niet?

Rome was ook niet in één dag gebouwd

Het ontwerpen van het huis heeft jarenlang geduurd en verschillende architecten hebben er naar gekeken. Zo is het interieur ontworpen door een de meester Ferris Rafauli. De designer heeft aangegeven dat het makkelijk was om met Drake te werken. Vooral doordat Drake ook zo gepassioneerd is. Het was een match made in heaven.

Overigens geeft Drake zijn geld niet alleen maar uit aan zijn huis. Als de rapper moet reizen van de V.S. naar Canada pakt hij gewoon zijn privéjet van 185 miljoen dollar. Niet dat dat heel gek is, want in 2019 stond de rapper namelijk op nummer vijf in de lijst van meest rijke mensen van Forbes.

Van zo’n leven kunnen de meeste mensen alleen maar dromen. Om toch een beetje een beeld te krijgen zie je in onderstaand filmpje beelden van Drake’s miljoenen mansion.