Deze luxe camper kost meer dan jouw huis

CREDITS: SWNS

Dit is hoe een camper eruit ziet die duurder is dan menig huis in Nederland. Ik heb een droom dat ik ooit met de camper door de Canadese natuur kan rijden. Mocht dat gaan met deze Empire Liner Morelo, dan ben ik de gelukkigste man ter wereld. Zou jij €460.000 neerleggen voor een luxe camper?

luxe camper 1

Presentatie

Eind oktober is dit pareltje gepresenteerd tijdens de Motorhome & Caravan Show 2016. Ja, dat bestaat echt. Mocht je van het luxe leven houden en dit ook kunnen, dan is dit een must-have voor jouw verzameling. Voor jou betekent dit: vloerverwarming, regen douche en, geloof het of niet, een garage die groot genoeg is voor een fiat 500. Van de buitenkant ziet de luxe camper er niet heel erg bijzonder uit. Het ziet eruit als ieder ander campertje, maar dan net wat groter en waarschijnlijk onder een overkapping van een groter huis. De Empire heeft namelijk een hoogte van 3.70 meter, een breedte van 2.50 meter en een lengte tussen de 9 en 12 meter, daarover wordt nog steeds gespeculeerd.

Voor wat, hoort wat

Binnenin zul je een geweldig interieur vinden, zoals een slaapkamer groot genoeg voor een hemelbed. De vraag rest alleen: ‘waarom kost dit allemaal 460.000 eurootjes?’. De slaapkamer is namelijk niet denderend groot en wordt omringd door vele ramen. Eén voordeel hierin is dat de rolluiken dichtgaan met een druk op een knop. Geen zorgen voor pottenkijkers waarna je bezig bent met je ding doen. Er is wel een raam die helaas niet geblindeerd kan worden en dat is het dakraam recht boven je bed. Pas op voor de horrorclowns. Mocht je veilig zijn kun je wel genieten van een heldere panoramische sterrenhemel. Daarnaast vind je dieper in de luxe camper een 7.7 liter motor met 6 cilinders, die een kracht geven van 300 paardenkracht. Een huis op wielen die nog gas geeft ook. De wereld ligt aan je wielen.

luxe camper 2

luxe camper 3

 

 

Total
0
Share