De ideale bruiloftsgast | Manify Essentials
Je kent het vast wel, situaties die voorkomen in je leven waar je nog even geen raad mee weet. Daarom introduceren wij de ‘Manify Essentials’. Wat heb je nodig tijdens bepaalde situaties. Deze keer; te gast op een bruiloft.

Speciale dag

Onthoud dat dit een hele speciale dag is voor jouw vriend of vriendin. Je mag je daar natuurlijk best wel voor uitsloven, zolang je maar als jezelf gaat en natuurlijk er niet toffer uitziet als de bruidegom. Met deze tips kom je zeker goed in de buurt.

Kleding maken de man

Inderdaad, kleding maken de man, of vrouw. Afhankelijk van het bruidspaar, maar zeker ook van het seizoen, kleed je jezelf. Stay classy en ga niet zomaar in je normale outfit. Vind je een volledig pak, zoals wij, too much? Ga dan lekker smart casual. Neem een mooi jasje, een goed overhemd en een mooie broek. Een vlinderdas maakt het extra feestelijk en maakt het daarom extra af. Maar neem ook zeker een mooie stropdas mee. Stem de kleuren goed op elkaar af. Ben je daggast en is er in de avond een feest? Dan is het zeker aan te raden om tussendoor een andere outfit aan te schieten, of te werken met enkele accessoires. Blijf je overnachten? Neem dan een knallende badjas mee. Zo verschijn je ondanks je kater, toch stralend aan het ontbijt.

Schoenen maken de man (compleet)

Naast een mooie outfit, zijn schoenen erg belangrijk. Draag je mooiste paar die dag! Sneakers kunnen bij sommige gelegenheden zeker, maar het mooiste is natuurlijk een paar nette schoenen. Hier ben je helemaal vrij in, zo kan je voor veilig zwart of bruin gaan. Uiteraard kan je ook voor kleuren, stoffen of motiefjes gaan, zoals Mascolori’s.

Accessoires

Wil je helemaal de show stelen, dan zijn accessoires ontzettend belangrijk. Denk aan een mooie hoed, een zonnebril, pochet, mouw opstropers en een horloge of sieraden. Spray even een lekker luchtje op en een kauwgommetje kan altijd handig zijn. Vergeet ook zeker je portemonnee niet, dat kan nog wel eens van pas komen als bijvoorbeeld het bruidspaar in de kerk trouwt. De portemonnee is ook altijd handig als je even moet tanken, althans dat was bij onze Jaguar F-Type het geval. Mocht je in de gelegenheid zijn, neem dan een mooie auto mee. Mocht dat niet het geval zijn, was hem dan in ieder geval even.

Geschenk

Wil je de echte gentleman uithangen en de bruidegom eens goed verrassen? Denk dan eens aan een mooie fles cognac of whisk(e)y. Wij adviseren een mooie XO (extra old) cognac, zoals een Courvoisier. Waarom? Courvoisier is toch wel echt de cognac als je met een goede fles voor de dag wil komen. De basis range bestaande uit VS en VSOP zijn al erg stijlvol en kwalitatief en ook perfect voor een cognac-ginger ale mix. De XO daarentegen overtreft de stoutste dromen van iedereen gentleman. Courvoisier XO is zeer luxe, zeer rijk en voor de echte fijnproever. Onder het genot van die fles en een muziekje kan je later de bruiloft nog eens heerlijk evalueren, of het leven vieren met een toost tijdens de bruiloft. Misschien nog een mooi sigaartje er bij?ESSENTIALSMEER ESSENTIALS