Nieuwe limited edition Tokyobike single speed

Met al het fietsgedrag hier in Nederland kan een fiets niet ontbreken. Nu kan je je eigen fiets inruilen voor de limited edition Tokyobike single speed. Hang er echter wel een goed slot omheen, want dit stukje staal wordt gegarandeerd snel gejat.

De Tokyobike komt, verbazingwekkend, oorspronkelijk uit Tokio. Ondanks dat de wegen daar een stuk minder in elkaar steken dan hier, is een fiets mobieler in de drukte. Veel Japanners ruilen liever hun auto in voor de Tokyobike. Geef ze eens ongelijk.

limited-edition-tokyobike-2
Foto: Tokyobike

Limited edition Tokyobike single speed

In 2002 werd het merk Tokyobike opgericht in de achterbuurt van Yanaka. Wat klein begon, is ontzettend uitgegroeid en het merk heeft nu meerdere modellen onder de naam staan. De limited edition single speed is het nieuwste model van de collectie en perfect voor een snel ritje door de drukke stad. De fiets is een stuk lichter door het Cr-Mo stalen frame. Tegelijkertijd is dit type staal heel duurzaam en sterk. Doordat er maar één versnelling op zit cruise je makkelijk door de straten. Daarnaast zie je er best cool uit met deze tweewieler doordat hij 100% mat is.

Het platte stuur zorgt ervoor dat je makkelijk tussen auto’s manoeuvreert. Tevens zitten er 650 wielen op het speeltje, kleiner dan wielen van andere merken. Dit zorgt ervoor dat je weer sneller kan starten nadat je ergens hebt moeten stoppen. Best handig in de drukke steden, aangezien je vaak op stoplichten en verkeer moet wachten. Het single speed model komt oorspronkelijk zonder versnellingen, maar er is de mogelijkheid om dit aan te passen.

limited-edtion-tokyobike-6

limited-edtion-tokyobike-3

Foto’s: Tokyobike

Chique kleuren van de limited edition Tokyobike

Het merk staat erom bekend unieke en minimalistische fietsen te ontwerpen. Je kan kiezen uit zwarte, witte, gele en oranje fietsen. Echter is bij de limited edition Tokyiobike met een ander kleurenpalletje gewerkt. Hier heb je toffe kleuren als Charcoal (grijs), Deep Forest (donkergroen) en Midnight (donkerblauw). Er zijn een aantal exclusieve dealers in Nederland die oudere exemplaren hebben kunnen bemachtigen van het merk. Echter laat de limited edition Tokyobike single speed nog even op zich wachten. De echte fans kunnen uiteraard ook een tripje naar bijvoorbeeld Tokyo, Londen of Australië boeken om ze daarvandaan te plukken.

limited-edtion-tokyobike-4

limited-edition-tokyobike
Foto’s: Tokyobike

 

Total
0
Share