Midden in de outback van Australie ligt dit prachtige resort

Australië staat bij veel mensen hoog op de bucketlist. Logisch, want het land heeft zoveel moois te bieden. Van uitgestrekte woestijnen, tot grote steden en paradijselijke stranden. Als je toevallig binnenkort in het vliegtuig stapt richting de andere kant van de wereld, mag je Uluru niet overslaan. Deze reusachtige rotsformatie ligt precies in het midden van Australië, de outback, en staat in één van de mooiste landschappen die het land kent. Midden in deze prachtige omgeving ligt Longitude 131 °; het resort waar jij wilt slapen.

Longitude 131 °

Je kan op veel verschillende manieren overnachten in Uluru, maar niet één plek is zo stijlvol als Longitude 131 °. Het resort heeft 16 luxueuze tenten midden in de outback geplaatst. Zo luxe dat je het eigenlijk geen tenten meer kunt noemen. Ieder verblijf bevat een kingsize bed, een eigen badkamer, een open haard, WiFi en is aangekleed met het werk van locale kunstenaars. Dit alles ligt in de prachtige, rode wildernis van Uluru, ook wel bekend als Ayers Rock. Centraal in het resort ligt het Dune House, een gemeenschappelijke ruimte waar je een vorkje kan prikken in het restaurant of kan chillen in één van de lounge areas. 

longitude-131-3

Dune Pavilion

Als je denkt dat het niet beter kan dan dit, dan heb je het juweeltje van Longitude 131 ° nog niet gezien. Dune Pavilion is een privé-huis en ligt afgezonderd van de andere 16 tenten. Het verblijf heeft twee slaapkamers, een enorm terras met buitenbedden, een zwembad en een grote open haard. Het kost je wat meer, maar dan ben je heb je ook wat.

Als je nog geen plannen had om naar Australië te gaan, dan heb je nu nog een reden extra om een ticket te boeken. Longitude 131 ° is een once in a lifetime experience die je niet snel meer zal vergeten.

longitude-131-6

longitude-131

longitude-131-2

longitude-131-1

longitude-131-5

Total
1
Share