Dit prive eiland in de Bahama’s is voor 73 miljoen euro van jou

CREDITS: Knight Frank

Ben je zo belachelijk rijk dat het geld nog nét niet uit je oren komt? Houd je van tropische eilanden, rust en ruimte? Dan ligt er in de Bahama’s een privé eiland te koop met jouw naam erop.

Little Pipe Cay is één van de pareltjes van Exuma, een district van de Bahama’s dat bestaat uit 365 eilanden. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 150 duizend vierkante meter, beschikt over vijf villa’s met elk een onwijs dik uitzicht en een privéstrand. Mocht je ergens 73 miljoen pegels hebben liggen, dan krijg je daarbij ook accomodaties voor eventuele staff, 24-uurs beveiliging, opslagruimte voor je jetski’s en een plek om je jacht aan te leggen. Op twee kilometer afstand vind je misschien wel de voornaamste reden om dit eiland te kopen. Hier ligt namelijk Big Mayor Cay. Je weet wel, dat eiland waar je naar hartenlust met varkentjes kunt zwemmen.

Michael Dingman

Het eiland was eigendom van miljonair Michael Dingman, die vorige jaar op 86-jarige leeftijd overleed. Hij verdienden zijn geld met investeringsfirma Shipston Group Ltd. en was jarenlang directeur bij Ford Motor Co. en Time-Warner Inc. Druk baasje was deze Michael Dingman, maar dat moet ook wel als je een eiland als Little Pipe Cay kunt veroorloven.

Credits: Knight Frank

Little Pipe Cay

Mocht je erover denken om dit juweeltje van de Bahama’s te kopen, heb je een boot nodig. Het ligt ongeveer 430 km ten zuidoosten van Miami en ervan uitgaand dat jij een jacht hebt die 20 knopen vaart, duurt dat tochtje met rustig vaarwater ongeveer 12 uur. Of je kunt natuurlijk met je privéjet naar Nassau of George Town vliegen, dat respectievelijk 120 km en 110 km van Little Pipe Cay ligt. Maar ja, dan heb je nog steeds geen boot om de omliggende eilanden te ontdekken, en vooral die varkens te bezoeken.

Mocht het eiland je misschien bekend voorkomen, dat zou kunnen omdat Little Pipe Cay in de Pirate’s of the Carribean is gebruikt als shootlocatie. Johnny Depp a.k.a. Jack Sparrow woont trouwens een paar eilandjes verder. Kun je gezellig wat rum mee zuipen!

Credits: Knight Frank

Total
9
Share