Met dit prachtige Art Deco privevliegtuig reis je in stijl

Back in the days was alles beter, wordt vaak gezegd. Daarom komt Embraer Executive Jets met de Lineage 1000E Manhattan; een privéjet die zo uit het gouden tijdperk lijkt te zijn gevlogen. Het vliegtuig heeft een prachtig Art Deco-design en is uiterst stijlvol. Dit is sowieso één van de meest luxe manieren om jezelf te vervoeren!

art-deco-vliegtuig3

Art Deco ten top

De Lineage 1000E Manhattan is geïnspireerd op de Art Deco stijl van New York in de jaren ’20 en ’30. Het vliegtuig is de perfecte combinatie van moderne technologie en een prachtig, stijlvol design. De buitenkant doet denken aan een tailored  krijtstreep pak; elegant en chic. Het interieur is nog beter dan de buitenkant. De binnenkant van de Manhattan ademt luxe en stijl. Mahoniehouten panelen, veel messing en goud tinten en een muurschildering van het Empire State Building; over werkelijk ieder detail is zorgvuldig nagedacht. Daarnaast bevat het vliegtuig een schitterende bar, een eetkamer voor zes personen en een groot raam, zodat je kan genieten van een adembenemend uitzicht. Om het af te maken zijn alle stoelen en banken bekleed met kwaliteitsstoffen als mohair en lamsvacht, waardoor je zit als een koning.

Dit soort luxe komt alleen met een bijpassend prijskaartje. Verwacht wordt dat je ongeveer 80 miljoen dollar neer zal moeten leggen voor dit vliegtuig. Maar dan reis je wel gegarandeerd in stijl!

art-deco-vliegtuig1

art-deco-vliegtuig4

art-deco-vliegtuig2

art-deco-vliegtuig6

art-deco-vliegtuig7

art-deco-vliegtuig8

art-deco-vliegtuig5

Total
1
Share