Het walhalla voor hikers Patagonie in een 8k short film

Ben jij niet vies van een beetje moeite doen om de natuur op z’n mooist te zien? Ga dan eens naar het onderste puntje van Argentinië en Chili. Daar vind je de hemel voor hikers, genaamd Patagonië. Pak je whisky boots maar in, want die ga je nodig hebben.

Beleef Patagonië in 8K

Filmmaker Martin Heck is je voorgegaan op een avontuur dat je nooit meer vergeet. Een natuurgebied met letterlijk alles waarvoor je op reis gaat. Mits je op zoek bent naar natuur en de vetste hiking trails. Ruige rotsen, watervallen, massale ijsformaties en buitenaardse natuur zijn allemaal present. Het enige wat mist is een video om jou te overtuigen, maar die hebben we nu!

Walhalla voor hikers

De filmmaker heeft de vetste locaties in beeld weten te brengen. Er zijn dan ook flink wat National Parks aanwezig, dus voordat je vertrekt moet je even Google erbij pakken. Zo heb je Los Glaciares, Tierra del Fuego, Nahuel Huapi en Torres del Paine.

Er zijn ook nog genoeg gletsjers zoals de Perito Morenogletsjer te bezoeken. Daarnaast zijn er meren waar je u tegen zegt. Denk aan het Argentinomeer en Viedmameer. Ben je het wandelen eventjes beu? Ga dan op bezoek bij Valdés, een schiereiland waar onder andere walvissen en zeeleeuwen voorkomen. Voor de cave men onder ons is er nog het grottenstelsel Cueva de las Manos. Er zit dus voor iedereen wel iets tussen en je hoeft maar een vraag te beantwoorden voor je gaat: welke route kies jij?

Patagonië

Total
1
Share