No kids allowed: Virgin Voyages cruiseschip

Het bedrijf Virgin Voyages heeft een melding voor de mensen die van plan zijn om een cruisevakantie te boeken: laat je kinderen thuis! Oprichter Richard Branson heeft bekend gemaakt dat het cruiseschip alleen voor volwassenen is. Dus als je jezelf helemaal wil laten gaan, zonder dat je je druk hoeft te maken om je kroost, is dit tripje de uitgelezen mogelijkheid. Ga samen feesten tot in de late uurtjes, samen met meer dan 2800 andere passagiers. Het eerste vertrek staat gepland in 2020 en er zijn nog plaatsen beschikbaar. Om er zeker van te zijn dat je mee kunt, kan je voor $500 een vooruitbetaling doen. En dat doe je hier.

https://www.youtube.com/watch?v=DrbxObTJUOc

Virgin Voyages cruiseschip

Het cruiseschip is gerealiseerd door Fincantieri uit Italië. En we weten allemaal, Italianen en design zijn als mayo, curry en uitjes, speciaal. 86% van de kamers heeft uitzicht op zee en er lopen zo’n 1150 werknemers rond. Dit alles om voor jou van een cruisevakantie, één dik feest te maken. Uit de reacties van toekomstige reizigers en feedback van reis professionals is besloten om de minimumleeftijd op 18 te stellen. Deze mensen zijn op zoek naar een meer verheven en premium ervaringen stelt de cruisemaatschappij. Want zeg nou eerlijk: als je kinderen hebt, komt dat stappen en losgaan er toch een stuk minder van? Nu maar hopen dat ze ook exclusieve dranken met deze alcohol hebben, want een kater op zee kan nog wel is knap lastig zijn. Check even dit filmpje voor een paar sfeerbeelden.

“Lady ship”

Dat wordt de naam van het beestje, een knipoog naar de Engelse term “your ladyship“. Richard Branson is zelf dolenthousiast: “Dit is een zeer grote dag voor Virgin Voyages, als een opwindende nieuwe vakantiemogelijkheid voor reizigers die de vorm van een schip begint te krijgen“. De eigenaar van Virgin Group wil dat de bemanning de gelukkigste op zee wordt, wij gaan ervan uit dat het hem wel gaat lukken.

Het middelgrote cruiseschip gaat vanuit Miami gaat reizen aanbieden naar het Caribisch gebied. Geen verkeerd start- en eindpunt, al zeggen we het zelf.

Virgin Voyages

Total
1
Share