10 Foto’s die bewijzen dat Mauritius je volgende vakantiebestemming wordt

CREDITS: Xavier Coiffic

Mauritius is een klein eiland in de Indische Oceaan en als je het ons vraagt een paradijs. Daar zijn genoeg redenen voor te noemen zoals de exotische stranden, de bruisende hoofdstad Port Louis en de mooiste hotels die je op het eiland kunt vinden. Aangezien een foto meer zegt dan duizend woorden: kijk en oordeel zelf.

Mauritius als vakantiebestemming

Dé nummer één reden om naar Mauritius te gaan zijn natuurlijk de paradijselijke stranden die je er vind. Hagelwit zand, helderblauw water en een overschot aan palmbomen. De mooiste stranden vind je aan de oostkust, precies waar ook de beste resorts en hotels staan.

De hoofdstad van het eiland is Port Louis. Een bijzondere stad die een smeltkroes van culturen is. Hoogtepunt van Port Louis is de lokale markt (neus dicht, want de vislucht is niet best voor je reukzintuig). Ook het vissersdopje Grand Baie is een bezoekje waard.

Er wordt snel gedacht dat Mauritius alleen voor de allerrijksten der aarde is weggelegd maar dat valt enorm mee. Extra reden om nu je ticket te boeken en van dit eiland je winterbestemming te maken.

Foto: Xavier Coiffic
Foto: Simson Petrol
Foto: Xavier Coiffic

Foto: Cyrus Pellet

Foto: Xavier Coiffic
Foto: Jörg Angeli
Total
0
Share