Goed verhaal: noodlanding doordat een man niet stopt met het laten van scheten

Je hebt verhalen die goed genoeg zijn om op een feest te vertellen, en je hebt bizarre verhalen die je nooit meer vergeet. Nou dit is er eentje hoor. Iedereen heeft wel eens zo moment dat een scheet niet meer tegen te houden is, maar dan doe je er alles aan om niet geïdentificeerd te worden. Vooral in een vliegtuig kan een vervelende situatie zo ontstaan, hier zit je opeengepakt met veel mensen. Normaal gesproken wordt er rekening met de rest gehouden, maar deze persoon niet. De beste man weigerde om te stoppen met het laten van scheten, tot ergernis van zijn medepassagiers natuurlijk…

Vliegtuig uitgezet door het laten van scheten

De passagiers die met Transavia van Dubai naar Amsterdam vlogen moeten wel gedacht hebben: wat is dit voor een mafkees? Twee Nederlanders zaten naast een man die constant scheten aan het laten was, en daar schaamde hij zicht niet voor. Zijn medepassagiers hebben hem aantal keer hebben gevraagd om te stoppen, maar hij weigerde en ging vrolijk door. De twee naast hem vonden het genoeg en riepen het cabinepersoneel erbij.

Niet alleen het cabinepersoneel kwam de man vertellen om te stoppen, ook de piloot gaf aan dat hij moest stoppen met zijn rare acties. Toen hij zelfs geen advies aannam van het personeel en de piloot, brak er een gevecht uit. Daardoor moest het vliegtuig een snelle landing maken in Wenen om de man te lossen. In Wenen stond de Oostenrijkse politie te wachten om de man uit het vliegtuig te halen, dit zal een opluchting zijn geweest voor iedereen.

Transavia

De twee vrouwen in dezelfde rij als de man, werden ook uit het vliegtuig gezet. Bizar eigenlijk, want ze waren totaal niet bekend met de beruchte luchtvervuiler. Transavia Airlines legt dit als volgt uit: “De vrouwen misdroegen zich en gebruikten verbaal geweld. Dat is onaanvaardbaar, onze bemanning moet zorgen voor een veilige vlucht.” We weten niet wat daar precies gezegd is, maar dit zal niet de meest nette manier zijn geweest om te vragen of hij wilde stoppen.

Wat de man bezielde weten wij ook niet, maar voor ons is één ding duidelijk: hij had schijt aan z’n medemensen.

https://www.youtube.com/watch?v=2LSNAqYd07U

Total
1
Share