Op deze onbewoonde eilanden vertoef je voor een prikkie!

CREDITS: Trip Advisor Rentals

Ben je ook al klaar met die herfst? Totaal geen zin in de winter? I feel you. Terwijl het snot langzaam uit je neus druppelt van de zoveelste verkoudheid, droom je. Je droomt van een onbewoond eiland waar de zon altijd schijnt en de hangmaat klaar hangt. Wat blijkt nou? Zo’n eiland huur je voor een prikkie!

Een onbewoond eiland

Op een onbewoond eiland ben je alle dagen vrij… Je hoort het liedje alweer door je hoofd spoken. Je kunt dit keer wel iemand meenemen, want je huurt een eiland voor een standaard prijs per nacht en daar is altijd wel plek voor vier! Er is wel een duidelijke regel; hoe meer je betaalt hoe meer je krijgt. Je kent het wel.

Maar voor €270,- per nacht zit je bijvoorbeeld al op een dik privé eiland voor zes personen. Dat is een stuk goedkoper dan je ooit had kunnen dromen! Ben je bereid wat meer neer te leggen voor zo’n droomvakantie dan is er ook een eiland van €4.380,- per nacht beschikbaar. Daar kun je zelfs met 18 personen terecht. Wat je ook gaat huren, het is altijd goedkoper dan een eiland kopen!

Tijd voor je birthday suit

Dankzij The Mirror en Home To Go is er een lijst van tien eilanden om uit te kiezen. Daar zit voor iedereen wel wat tussen. Ga je voor simpel en sereen of voor luxe en extreem? Wat je ook gaat kiezen je komt altijd terecht op een prachtige locatie. En het mooiste van al die privé eilanden is dat je er van alles kunt doen. Het is privé, dus ga lekker in je birthday suit rondlopen! Wil je echter geen zand tussen je billen? Huur dan een eiland met privé zwembad. It’s up to you!

We hebben even twee eilanden voor je uitgekozen, maar check ook zeker even de lijst op The Mirror. Er is namelijk genoeg te beleven op elk onbewoond eiland. Maar of course ga je voor het eiland van vier duizend euro en beleef je de ultra deluxe experience waar je écht van droomt.

Onbewoond Eiland
Trip Advisor Rentals

Stann Creek District, Belize

Dit eiland kost je €1.322 per nacht. Daar krijg je wel een prachtige locatie met uitzicht op de Maya bergen voor terug. Er is plek op het eiland voor veertien personen in elf slaapkamers. Je hebt een crew op het eiland dat voor je kookt en schoonmaakt, ze slapen gelukkig ergens anders op het eiland. Er is een privé zwembad als je de zee even beu bent. Op het eiland ligt zelfs allerlei watersport equipment voor je klaar. Wil je even gaan jetskiën? Geen probleem, je hoeft op jouw eiland niet in de rij te staan. Als je het hier niet naar je zin hebt, dan moet je naakt een rondje lopen over het eiland! Met wat zand tussen je billen ga je vanzelf het zwembad meer waarderen..

 

Royal Belize

In Belize heb je een aantal eilanden, maar op dit eiland beleef je het avontuur van je leven! Het ultra deluxe paradijs eiland geeft je echter waar je echt van droomt. Deze ervaring wil je delen met je vrienden of vriendin, al is het maar zodat iemand je foto kan nemen. Je wilt natuurlijk wel iedereen even laten zien dat je een eiland bezit. Al is het maar tijdelijk.

Dit privé eiland heeft zijn eigen crew en plek voor achttien personen! Er is zelfs een eigen island chef die van alles voor je klaar maakt. Daar komt ook nog een unlimited toegang tot kajaks en snorkel gear bij. Het eiland is letterlijk en figuurlijk een droom locatie voor elk soort vakantie.

Veel beter dan dat wordt het niet. Dus laat ons weten welk eiland perfect voor jou is!

 

 

Total
1
Share