In de VS gaan wonen? In deze steden verdien je het meeste!

We vertelden je over het feit dat de iPhone X goedkoper is in New York City. Zélfs als je ervoor er naar toe moet vliegen. Nú zijn er nieuwe cijfers bekend gemaakt over de lonen in Amerika. Deze cijfers vertellen ons welke steden jaarlijks genieten van de hoogste lonen en loonstijging. En dat gaat best hard, dus wilde je altijd al in Amerika wonen? Dan is het nu tijd om t verhuizen naar de United States of A.! We hebben de top vijf steden voor je klaar staan. In deze steden groeit de loon jaarlijks momenteel met minimaal 2%!

5. Emigreren naar Los Angeles (tie)

Op nummer vijf staat het zonnige Los Angeles. The City of Angels waar velen kan dromen van rijkdom en beroemdheid. Het bekendste aan de stad is dan natuurlijk Hollywood. Maar vergis je echter niet: deze stad heeft veel meer te bieden. Naast een heerlijk Californische zon en een hele scheut mooie vrouwen, is er ook een degelijk loontje te verdienen. Jaarlijks stijgen de lonen in LA momenteel met 2.1% en daarmee komt het op de vierde plek. Toch een gemiddeld jaarlijks loontje van van ruim $59 duizend is niet verkeerd. Daarmee ligt Los Angeles aan je voeten!

Emigreren naar Amerika4. Emigreren naar Seattle (tie)

Seattle komt met een jaarlijkse loonstijging van 2.1% op dezelfde plek als LA. Toch zetten we er een nummertje vier voor, want het basissalaris is hoger. Ruim zestigduizend dollar om jaarlijks te besteden. Niet verkeerd en Seattle is daarnaast ook een prima stad om geld uit te geven. De stad is groot, superdruk en omringd door bergen en water. Dat zorgt ervoor dat je een prachtige locatie hebt waar altijd iets te doen is. Seattle maakt inmiddels ook een groei door in het tech departement. Er is steeds meer werk te vinden voor software programmeurs. Het is daarnaast ook nog eens de geboorteplek van legendes zoals de mannen van Nirvana en Jimi Hendrix. Bezoek dus ook zeker het museum genaamd de Experience Music Project

Emigreren naar Seattle3. Emigreren naar Washington DC

Washington DC staat op de derde plek met 2.3% jaarlijkse groei. Het is de hoofdstad van de USA en wordt daardoor gezien als een grote politieke stad. Langzaam, inefficiënt en gewoon heel bureaucratisch. Al komt daar flink wat verandering in. De stad wordt steeds toegankelijker en lijkt meer te bieden dan politiek en geschiedenis. Leuke restaurants, nieuwe clubs en hippe museums komen overal tevoorschijn. Al met al dus een prima stad waar je met een basisloon van $59 duizend wel terecht kan. Een stad die elk jaar diverser en mooier wordt en daarom terecht op nummer drie staat.

Emigreren naar Washington2. Emigreren naar Boston (tie)

Boston komt met een jaarlijkse groei van 2.4% op de tweede plek. De groei is hetzelfde als de nummer één, maar daar ligt het basisloon hoger. Toch komt Boston op nummer twee met een lager gemiddelde loon vanwege een sterke jaarlijkse groei. De stad belooft veel op het gebied van werken en leven in de stad. Naast een recente geschiedenis die bijna iedere Amerikaanse stad heeft is er ook veel te doen. Op het gebied van eten en leisure is er bijvoorbeeld de jaarlijkse Pride Parade of St. Patrick’s Day Parade. 

Emigreren naar Boston1. Emigreren naar San Francisco (tie)

Het prachtige San Francisco staat op nummer een in deze lijst. Dat heeft het echter niet alleen te danken aan de jaarlijkse loonstijging. Die is 2.4% net als Boston, maar het gemiddelde basisloon is gelukkig een stuk aantrekkelijker. Met het hoogste van alle steden heb je in San Francisco ruim 68 duizend dollar te besteden. Alleen moet je wel rekening houden met het leven in de stad. Er is zoveel te doen, zoveel cultuur te snuiven, dat je maandelijkse kosten waarschijnlijk flink omhoog gaan. Dat is het dan ook zeker waard omdat de stad gewoon een plaatje is. Je kunt er dus lekker geld verdienen en genieten van alle culturele hoogstandjes zonder zorgen. Niemand oordeelt in Cisco.

Emigreren naar San Francisco

Total
1
Share