Goed verhaal: geniale Belg reist Europa rond d.m.v. ‘tindersurfing’

Dit bewijst maar weer eens dat foute stereotypes niet kloppen, want deze Belgische guy is ronduit geniaal. Hij nam zichzelf voor om Europa rond te gaan reizen, zonder daarbij ooit te hoeven betalen voor een overnachting. Oké, dat is op zich zo gek nog niet, we kennen allemaal het concept couchsurfing. Maar Anthony Botta wilde het risico niet lopen om bij een of andere vieze man of dikke oude vrouw met behoeftes op de bank te belanden. Dus hij bedacht dat er gewoon een app was die dit risico direct voor hem wegnam: Tinder! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de extraatjes!

‘In elk stadje een ander schatje’

Het kost misschien wat meer moeite om een slaapplek te vinden, maar als je er een hebt gevonden, dan heb je ook wat. Inmiddels heeft Anthony al meer dan 20 steden in Europa bezocht door te tindersurfen. “En door te overnachten bij locals leerde ik écht de leuke plekjes kennen in plaats van de toeristische valkuilen,” zegt hij.

Sure, dat is niet nieuw natuurlijk. Maar Anthony zoekt een slaapplaats bij vrouwen tussen de 22 en 45. “Maar het hoeven geen fotomodellen te zijn hoor,” zegt hij. Waar wij dus in geïnteresseerd zijn is seks. Hoe zit het met die extra’s?

Seks

Via Tinder maakt de Belg al snel duidelijk dat het hem gaat om een slaapplek, dus hij beland dan ook zeker niet met alle gastvrouwen in bed. Maar hij kan niet ontkennen dat er af en toe wat gebeurt. Volgens Anthony gebruiken we in Europa Tinder vooral voor seks, maar is hij ook benieuwd naar de mogelijkheden om in de V.S., Australië en New Zeeland te tindersurfen. Daar zal hij naar eigen verwachting net zo vaak kunnen blijven slapen, maar zal het vaak bij een kopje koffie in de ochtend blijven. Nou ja, gelukkig krijg je er in ieder geval geen chlamydia van.

Vlogs

En nu komt het addertje onder het gras: de beste man is een vlogger. En dat maakt het hele verhaal voor ons in ieder geval direct een stuk minder interessant. Want ja, vloggers zijn over het algemeen vrij vervelend. Of zijn we nu ouderwets? Toch moeten we eerlijk zeggen dat we hem stiekem graag volgen op zijn avonturen tijdens het tindersurfen. Zijn we er toch ingetrapt…

Total
6
Share