Dream job alert: surfen en de hele wereld rondreizen!

Het leven van een professionele surfer klinkt niet verkeerd. Je bent dag en nacht op het strand, reist de hele wereld over op zoek naar de beste golven en je houdt er nog een goed gebruind torso aan over ook. Helaas is dit leven alleen voor de lucky few weggelegd. De meeste van ons moeten het met een kantoorbaan doen. Of toch niet… Protest is namelijk op zoek naar een nieuwe aanwinst voor hun surfteam. En nee, daarvoor hoef je geen pro te zijn!

#Becomeaprotestteamrider

Surf jij graag, beschik jij over de nodige communicatieve vaardigheden en wil je shinen in een team van professionele surfers? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. Als member van het Protest team reis je naar de meest idyllische locaties ter wereld om daar samen met pro’s als Yannick de Jager, Roy van Eijk en Eveline Hooft de dikste golven te pakken. Daarnaast werk je samen met de beste foto- en videografen om de hardste actie shots te schieten en deel je deze vervolgens met de rest van de wereld via social media. Als kers op de taart krijg je een uniek en exclusief Protest wetsuit en een kast vol met kleding uit hun nieuwe collectie. Klinkt niet verkeerd toch?

protest

Do you have what it takes?

Natuurlijk moet jij je mannetje kunnen staan op een surfboard, maar je hoeft absoluut geen professional te zijn. Protest geeft aan dat pro zijn een pré is, maar zeker geen vereiste. Iedereen mag dus solliciteren! Daarnaast is het van belang dat je creatief bent, vette shots kan schieten (zowel foto als video) en Protest kan vertegenwoordigen op social media.

Wat moet je doen?

Zie jij dit wel zitten? Maak dan een korte motivatievideo waarin je laat zien waarom jij het verdient om een sponsordeal bij Protest te winnen. Wees creatief, origineel en inspirerend, want dat is waar Protest naar op zoek is. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat je surfskills zichtbaar zijn. Plaats de video vervolgens op Instagram met de hashtags #BecomeaPro, #protestsportswear en #6Surf en wie weet ben jij straks het nieuwste lid van het Protest surfteam!

Je kan tot 18 augustus mee doen, dus wacht niet te lang! Meer info vind je hier.

protest1

bron: Wetsuit.nl

Total
1
Share