Geen cruise met schip, maar per vliegtuig dankzij Chrystal Cruises!

Een cruiseschip is tegenwoordig niet heel bijzonder meer, tenzij je het over de Harmony of the Seas hebt. Het is eigenlijk niets meer dan een drijvend hotel waar mensen tot rust komen en tussendoor verschillende bestemmingen bezoeken. Alle luxe die je nodig hebt bevinden zich op het water. Een van de marktleiders voor vakanties als deze is Chrystal Cruises. Wat wel heel bijzonder is, is dat zij ook cruises organiseren in de lucht. Ze hebben hun gloednieuwe Boeing 777 ingericht voor de perfect ‘lucht-cruise’. Chrystal neemt je mee naar hoge hoogtes met een spetterende ‘Aircruise’.

Chrystal cruises 6

Onbereikbaar

In de herfst van volgend jaar zal Chrystal Cruises je meenemen naar een wereld vol luxe. Met de ‘Aircruises’ zullen 84 gelukkige gasten getransporteerd worden naar s’werelds meest exotische en afgelegen plekken. Vaak zijn deze onbereikbaar per water. De keuze is 14-, 21- en 28 dagen, allemaal in eerste klas natuurlijk. Op dit moment wordt het luchtvoertuig klaargemaakt om te voldoen aan Chrystal’s eisen. Dit houdt onder andere in: je eigen slaapruimte, flinke beeldschermen, een aantal butlers, huismeesters en een chef met Michelinster.

chrystal cruises 3

Op grote hoogte

De gedachte achter het idee was: Hoe kunnen we luxe tot grotere hoogte brengen?. Dit heeft het bedrijf wel erg letterlijk genomen. Zelfs de vaste klanten die het water nooit zat zijn, zullen worden verrast met dit nieuwe concept. Het vliegtuigje wordt gezien als een privé jet, terwijl het een enorme Boeing is. De exclusieve stoeltjes kun je plat leggen als je eigen bed. Daarnaast is er natuurlijk een bar en een aantal tafels voor het diner. Vanwege de ruimte wordt het diner wel in twee tijden gesplitst.. Het eten wordt gelukkig wel bereid door exclusieve chefs. Terwijl je wacht op je voedsel, kun je kiezen voor een drankje van de premium wijnkaart.

Chrystal cruises 4

Verveling

Het zou geen luxe zijn zonder een paar te gekke sponsors. Gasten zullen overvloed worden met bezigheden en gadgets, afwachtend tot de volgende landing. Voor wat rust zet je een complementaire koptelefoon van Bose op je kop. Ook zijn er genoeg iPads beschikbaar. Ze zijn allemaal uitgerust met de lokale WIFI van Chrystal Cruises. Een tv, van een kleine 50 centimeter diagonaal, brengt je alle nodige entertainment, mocht je je alsnog vervelen. Fijne vlucht!

chrystal cruises 1

Total
0
Share