Dit bedrijf zoekt een ‘huizentester’ die voor 10k per maand de wereld over wil reizen

Dreamjob alert! Als je nog op zoek was naar een nieuwe baan kan je stoppen met zoeken. Wij hebben dé ultieme droombaan gevonden. Het bedrijf ThirdHome is op zoek naar iemand die voor $10.000,- (!) per maand de hele wereld over wil reizen om in de meest luxe huizen te overnachten. Wat je daarvoor moet doen? Lees snel verder!

Thirdhome1
Foto: ThirdHome

ThirdHome

Als je nog nooit gehoord hebt van ThirdHome, wordt het tijd dat je hier kennis mee gaat maken. Dit is een vergelijkbaar principe als Airbnb, maar dan in een veel hoger segment. Iedereen met een extreem luxe tweede (of derde, vierde, vijfde) huis kan zich aansluiten bij de ThirdHome community en zo zijn of haar huis aanbieden voor een ruil. Op deze manier wil het bedrijf de eigenaren een veilige en betrouwbare manier bieden om hun vakantievilla uit te lenen. En om hun community te promoten zijn ze op zoek naar iemand die hun merk online gaat vertegenwoordigen.

Thirdhome
Foto: ThirdHome

Vacature

ThirdHome is op zoek naar een echte storyteller die de finer things in life wel kan waarderen. Ben jij dat, dan reis je drie maanden lang de hele wereld over en verblijf je in de meest luxe vakantievilla’s. Uiteraard op kosten van het bedrijf. Daarnaast krijg je voor deze zware baan ook nog eens maandelijks $10.000,- op je rekening gestort. Niet verkeerd!

Lijkt dit je wel wat? In onderstaand lijstje hebben we kort de eisen van ThirdHome op een rij gezet. Meer informatie vind je hier.

  • Minimaal 18 jaar oud
  • Ervaring met bloggen, vloggen en social media
  • Ervaring met het maken van internationale reizen
  • Een geldig paspoort en rijbewijs
  • Beschikbaar van eind zomer tot eind herfst (2017)
  • Beschikbaar voor drie achtereenvolgende maanden
  • Geen strafblad
  • Geen vliegangst

Inschrijven kan tot uiterlijk 30 maart via deze link. Je moet dan in één minuut duidelijk maken (in het Engels!) waarom jij DE kandidaat bent. Good luck! 

Thirdhome2 Thirdhome3

Total
0
Share