6 korte citytrips voor workaholics

CREDITS: Nathan Dumlao

Anno 2018 zijn we bijna allemaal workaholics. We hebben een drukke banen, willen ‘s avonds afspreken met de mannen, moeten af en toe naar de sportschool en moeten ook nog tijd overhouden voor de girlfriend. Maar ook workaholics moeten af en toe een break nemen.

Dus speciaal voor jou: zes toffe steden die niet zo ver vliegen zijn, zodat je alles eruit kan halen en optimaal kan genieten.

Korte citytrips voor workaholics

Steeds vaker kiezen drukbezette mensen ervoor een mini-vakantie te boeken voor slechts een paar dagen. Een korte citytrip is dan perfect. Er zijn talloze prachtige bestemmingen op korte afstand, zodat je toch even lekker weg bent. Vanaf Amsterdam gaan er genoeg vluchten van minder dan drie uur en dus ben je in no-time in een fijne stad om even lekker te relaxen.

Vertrek in de ochtend, blijf een of twee nachtjes slapen kom ergens in de avond weer terug. Hierdoor ben je echt even weggeweest en kan je het optimale uit je drie dagen vrij halen. Laat je werk even voor wat het is en geniet van je paar vrije dagen. Je hebt het verdiend!

Total
0
Share