Summer ready: TOMS Lenox sneakers

De lente is officieel begonnen, het zonnetje zal zich steeds vaker laten zien én dat vereist dus zomerse kleding. Het is inmiddels traditie om bij de eerste échte zomerse dagen de kast open te trekken en m’n TOMS Lenox tevoorschijn te halen. Je kent ze wel, die heerlijke espadrilles die al jaren staan voor ‘zomer’. Maar het merk is meer dan alleen dat. Wat veel mensen niet weten is dat ze ook sneakers hebben en die voor komend seizoen mogen er absoluut zijn.

TOMS Lenox sneakers

TOMS, dat van zijn origine vindt in Californië, gaat terug naar zijn roots met de nieuwe Lenox collectie. Er is gekozen voor een vintage stijl met zachte kleuren, voor perfecte combinaties met de tofste outfits voor deze zomer. TOMS staat bekend om het comfort van de espadrilles, maar ook deze sneakers lopen als sloffen. Ze zijn superlicht, dankzij de simpel vormgegeven upper en het ongevoerde suède.

Goed voor jou, goed voor de wereld

Sinds 2006 geeft TOMS meer dan 70 miljoen paar schoenen aan kinderen in nood, heeft het gezichtsvermogen hersteld van ruim 445.000 mensen, heeft 400.000 weken schoon water gegeven aan mensen in nood en bijgedragen aan een veilige geboorte voor 70.000 moeders. Dus bij elk paar schoenen dat jij koopt, doe je iets voor jezelf, maar ook voor de wereld. One for One!

TOMS Lenox

TOMS S17 Collectie5

TOMS S17 Collectie2

TOMS Lenox sneakers

Total
1
Share