Nubikk Shoes

CREDITS: United Studio's

Ben je op zoek naar een originele sneaker? Een sneaker waar niet iedereen mee door de stad slentert? Een sneaker die vernieuwend om weet te gaan met de trends van nu, zonder een show-off te zijn. Maak dan kennis met Nubikk. Nubikk heeft een toffe, gevarieerde AW16 collectie waarmee jij je kan onderscheiden de komende herfst en winter!

Nubikk Yeye

De nieuwste aanwinst in de collectie is de Nubikk Yeye. Een compleet nieuwe schoen gemaakt op een nieuwe, door Nubikk ontworpen zool. Wat direct opvalt is de mooie afwerking en de subtiele details. De dubbele tong laat het contrast tussen het grovere suède en het gladde nylon (Yeye Curl Nylon)  nog duidelijker zien. De stevige sneaker heeft een heerlijke uitneembare binnenzool en voelt stevig aan.

De Yeye collectie bestaat uit een drietal schoenen. De Yeye Curl Nylon (uit de shoot) is er in Navy en Bordo. De in het wit verkrijgbare Yeye Curl Perfo lijkt veel op de Curl Nylon, maar het nylon is vervangen door geperforeerd leer. De schoen heeft direct een hele andere, bijna retro uitstraling.

Dan is er nog de Yeye Tube Shredder. In plaats van Suède is er gebruik gemaakt van kalfsleer. Het nylon is vervangen door laser gesneden nubuckleer. Het hele fijne profiel in het nubuck ziet er bijzonder uit. De Tube Schredder duidelijke vetergaten, in tegenstelling tot de Curls, waar de veters bijna weggewerkt lijken langs de tong.

Nubikk Jhay Low Gomma

Ik zelf had de Jhay Low Gomma van Nubikk. Deze oogt wat breder dan de Yeye. Bijzonder is dat het leer een rubber look heeft.  Het geeft de sneaker een hele toffe, matzwarte look. Ook de Jhay low Gomma heeft de voor Nubikk kenmerkende dubbele tong. Naast zwart is de Jhay Low Gomma ook in het grijs verkrijgbaar.

Is de rubberlook niets voor je? De Jhay low is er in een flink aantal kleuren en soorten. Van caramelkleurig grainleer tot een grijze lizardlook variant. Voor ieders wat wils dus!

Benieuwd naar de gehele collectie van Nubikk? Natuurlijk ben je dat!

 

Total
0
Share