Er zijn maar 100 paar van deze Hard Graft sneakers

CREDITS: Hard Graft

Sneakerwinkels zijn er in overvloed. Elk topmerk heeft wel zijn eigen winkel. Elke winkel heeft wel een groot assortiment aan topmerken. Dit zijn vooral schoenen die je overal wel ziet. Bijna iedereen heeft wel een aardige collectie sneakers. Niet heel uniek en vaak gezien als wel tof, maar vrij normaal. Het bekende merk Hard Graft komt met een unieke lijn van 100 paar handgemaakte sneakers. De Hard Graft S1 Mid Top Sneakers. En alles wat Hard Graft maakt is hard, dus dit ook.

handgemaakte sneakers

Hard Graft

De ‘mid top’ in de naam staat voor de hoogte van deze leren sneakers. Ze komen namelijk tot aan je enkels, dus kunnen ze ook voor de koudere dagen. Daarnaast ben je in bezit van opvallende exclusieve schoentjes. Ideaal als je alleen maar exclusieve ‘tot aan de enkel’ schoenen koopt. Opvallen doe je zeker. De sneakers zijn volledig van volnerf leer met een vleugje kalfsleer in de voering, dit alles gemaakt door Portugese handen. Volnerf leer is de bovenste laag van runderhuid en ook nog eens top nothc. Als je de outfit compleet wil maken we je aan om er een donkere denim te dragen. Vooral een donker spijkerjasje wordt graag gezien bij deze handgemaakte sneakers.

De sneakers waren ook verkrijgbaar in zandgrijs, maar die zijn helaas al uitverkocht. Nu zijn er nog 100 zandkleurige en  zijn zeker niet minder mooi. Ik hoop dat je schoenmaat 40, 41, 42 of 43 hebt, want de rest is helaas al de deur uit. Kosten? €343,-.

hard graft 1

hard graft 3

hardgraft-sneakersandinscene-08

sneakersandinscene-02

hard graft 2

Total
0
Share