Nederlandse Petrol Girls

Wij zijn gek van auto’s. Wij zijn dol op vrouwen. Daarnaast houden we van Instagram. Wat als ik je nou vertel dat je deze 3 dingen kunt combineren? Juist. Deze drie Nederlandse vrouwen hebben namelijk wat gemeen. Auto’s zijn hun leven én ze zien er nog eens goed uit ook.

Madelaine NVX

De 25-jarige Madelaine is zelf gezegd “verslaafd aan alles met PK’s en CC’s. Een échte petrolehad on heels.“. En dat is te zien op haar Instagram! Ze is helemaal gek van BMW en rijdt naast haar M3 E46 en M3 E90 ook regelmatig op 2 wielen. Je raadt het al, ook dat is een BMW, een S1000RR. Pittig meisje dus! Naast al dit geweld kun je deze schoonheid ook blij maken met tassen en is ze gelukkig verloofd én inmiddels moeder van een dochtertje (bummer). Meer van haar zien? Volg haar dan op Instagram of check haar blog Nivex.eu

Het Automeisje

Eigenlijk zegt haar naam al alles. Yvette leeft als blogger van HetAutomeisje.nl en columnist voor Puur Porsche Magazine het leventje dat menig van ons graag zou willen leven. Haar Instagram staat vol met auto’s waar zelfs wij jaloers van worden. Gecombineerd met looks to die for is ze absoluut een must-follow. Ik ben in ieder geval fan!

Theresa Hagge

Ondanks dat haar Nissan 350Z te koop staat lijkt ze haast onafscheidelijk te zijn van dit felblauwe monster. En dat snappen wij wel. Naast haar blauwe monster rijdt ze nog een Nissan S15 en een Kawasaki ZXR750. Deze 27-jarige monteuse met een ondeugende blik heeft bijna 20k volgers op Instagram en is ook te volgen op haar Youtube-kanaal. Doe dat dus ook!

 

Total
15
Share