Dit zijn de tofste motoren die we kunnen verwachten in 2017

De lente staat om de hoek en daarmee dus ook de start van het motorseizoen van 2017. Zelf kunnen we niet wachten om weer op onze tweewielers te stappen en zo veel mogelijk kilometers af te gaan leggen. We hebben een lijstje gemaakt met de motoren die dit jaar gaan uitkomen en waar wij zeer enthousiast van worden!

MOTORbeurs 2017: No Bike, No Glory

Er is natuurlijk maar één plek waar al deze nieuwe modellen samenkomen en dat is op de MOTORbeurs. Waar kun je je beter voorbereiden (en vooral lekker maken) voor het komende motorseizoen, dan op dit jaarlijkse event in de Jaarbeurs.

Dit jaar pakken ze extra uit. Zo is er een Custom Bike Show, waar motoreigenaren hun parels kunnen laten zien. Daarnaast wordt er ook weer de Grid Girl verkiezing gehouden en is er een stijle wand met klassieke Indians, van 100 jaar oud. Ook kun je een kijkje nemen bij ‘The Battle Of The Kings’, waar de beste custom builder wordt gekozen. In deze derde editie was het de opdracht om de legendarische Harley-Davidson Sportster Iron 883, Forty-Eight en de Roadster te customizen.

Al met al de beste plek waar jij je klaarstoomt voor een heerlijke motorrijzomer! Tickets check je hier.

Uit te komen motoren 2017

Triumph Bonneville Bobber

We waren vorig jaar oktober in Londen bij de presentatie van de gloednieuwe Triumph Bonneville Bobber, een prachtige uitgeklede versie van de T120. De ultieme combinatie tussen klassiek en modern.

Bonneville bobber 1

Harley-Davidson CVO Pro Street Breakout

Een dikke Harley kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Het merk zet dit jaar vooral in op de nieuwe Road King Special. Ondanks dat dat een moddervette bike is, ligt ons hart bij de wat subtielere Harley’s. Dit jaar kunnen we de CVO Pro Street Breakout verwachten. Wat een lekker ding!

Harley-Davidson CVO Pro Street Breakout

Suzuki V-Strom 1000XT

Afgelopen zomer reden we met de Multistrada Pikes Peak van Ducati en riepen dat je daarna geen andere motor meer wilt. Maar dat kunnen we eigenlijk niet zeggen zonder op de V-Strom 1000XT te hebben gereden. We zijn heel benieuwd naar deze touring bike van Suzuki!

2018-suzuki-v-strom-1000xt_blk_l8_p

Ducati Scrambler Café Racer

Dat we enorm groot fan zijn van de Ducati Scramblers, mag geen geheim zijn, maar deze Café Racer heeft ons hartje gestolen. Wat een prachtig ding! We zijn al overtuigd van de rijervaring op de Scramblers van Ducati, maar met deze nieuwe look hebben ze ons helemaal te pakken.

Ducati Scrambler Café Racer

Yamaha XSR900 Abarth

Wéér een café racer, maar dit keer aan de hand van Yamaha in samenwerking met Abarth! Dit authentieke model is as retro as it gets.

2017-Yamaha-XSR900-Abarth-EU-Nimbus-Grey-VR360-003

KTM 1290 Super Duke R

KTM brengt met de 1290 Super Duke R een ode aan haar iconische naked bike-serie. Er staat in de schuur van het motormerk geen extremere motor dan dit model. Hier wil je op zitten…

KTM 1290 Super Duke R

Triumph Bonneville T100 Black

Nog maar een Triumph dan. Want ook de Bonneville T100 Black is een motor waar we erg naar uitkijken. Dit is een motor zoals het ooit bedoeld is en uit ervaring weten we dat de Bonneville heerlijk rijdt!

Triumph Bonneville T100 Black

Ducati Monster 1200 S

De Ducati Monster is naar ons idee nog steeds de mooiste naked bike ooit gemaakt. Mja, als ze dan een 1200 S maken dan is dat iets waar wij zeer blij van worden.

Ducati Monster 1200 S

Honda CB1100EX

Afsluiten doen we met een echte klassiek model van Honda, de CB1100EX. Je zal er geen snelheidsrecords mee halen, maar een schoonheidsprijs verdient hij wel!

Honda CB1100EX

Total
1
Share