Dit is de limousine waar Trump straks in rond wordt gereden

CREDITS: Commons.Wikimedia

Ondanks alle peilingen wist Donald Trump, tegen alle verwachtingen in, toch de presidentsverkiezingen te winnen van Hilary Clinton. Daarmee zal hij op 20 januari officieel worden beëdigd als 45ste president van Amerika. De verdeeldheid in Amerika was nog nooit zo groot maar bij Manify houden we ons liever niet bezig met politiek. Waar wij ons wel mee bezig houden zijn auto’s. Zoals de presidentiële limousine waar Trump in rond wordt gereden als hij officieel president van de USA is. Nu hebben wat inventieve fotografen,  met behulp van een helikopter,  een glimp kunnen opvangen van de limousine bij General Motors

‘The Beast’

President Obama reed 8 jaar rond met ‘The Beast’, maar Trump krijgt zijn eigen bak. De nieuwe limo lijkt in eerste instantie op een verbeterde versie van de limo waar Obama in rond werd gereden, maar dan met LED-koplampen en een iets andere neus. De specs worden over het algemeen angstvallig geheim gehouden maar vermoed wordt dat het nieuwe exemplaar dezelfde gadgets heeft als zijn voorganger, met een paar extra’s. De limousine is rond de 5,5 meter lang en 1,78 meter hoog.

Het gewicht van dit bakbeest is naar schatting tussen de 6,800 en 9,000 kilo en is gemaakt van staal, aluminium, titanium en keramiek. Het chassis is verstrekt met een stalen plaat die inzittende beschermt tegen bommen en granaten. De cabine is hermetisch afgesloten en heeft een eigen luchtcirculatiesysteem en is dus bestand tegen een biochemische aanval. Daarnaast zijn de banden versterkt met kevlar en zit in de kofferbak een aantal eenheden bloed van de president, je kunt maar voorbereid zijn. Trump hoeft zich met de verbeterde versie van ‘The Beast’  dus weinig zorgen te maken tijdens zijn bezoekjes. De foto’s zijn wat blurry maar zo gaat de limousine van Trump er dus ongeveer uitzien.

Credits: Commons.Wikipedia

 

Total
0
Share