De Marshall Stockwell Speaker

We zijn van Marshall gewend dat het er altijd super slick uit ziet. Ze houden eigenlijk altijd dezelfde stijl aan, die van de bekende gitaarversterkers. Marshall was eerder te vinden op Manify, doordat ze een toffe smartphone hadden ontworpen. Maar vandaag lichten we graag hun nieuwe draadloze speaker uit!

Marshall Stockwell Speaker

Deze draagbare stereospeaker van Marshall weegt slechts 1,20 kg. Dat is bijna niks! Hij is dus helemaal geen last om overal mee naar toe te nemen. Je hebt het zelfs bijna niet in de gaten dat hij in je rugzak zit. Daarnaast heeft hij een speeltijd van 25 uur. Ook is de speaker voorzien van een USB-poort. Hiermee kun je je apparaten opladen met de speaker wanneer je onderweg bent.

Verder heeft de speaker twee 2,25″ woofers en twee versterkers uit de klasse D. Hierdoor is de speaker niet alleen handig, maar heeft kan hij jou ook voorzien van muziek van goede kwaliteit. Het volume, de bass en de hoge tonen kunnen handmatig aangepast worden, zoals we dat van de versterkers gewend zijn.

De Marshall Stockwell Speaker kun je aansluiten aan je smartphone. Maar wanneer je een telefoontje krijgt is dat wat onhandig, zou je denken. Gelukkig gaat het ontvangen en beëindigen van telefoongesprekken erg gemakkelijk met de 4.0 Bluetoothverbinding van de Stockwell

Ook is een stijlvolle cover te bestellen. Deze geeft extra bescherming en de mogelijkheid om de Stockwell speaker op een stijlvolle manier te vervoeren en te presenteren.ESSENTIALS