Deze zeer zeldzame gin heeft Harley-onderdelen in de basis

Ben jij een doorgewinterde motormuis? Is het motorolie dat door jouw aderen stroomt? Staat er op je rechterarm een tatoeage van een adelaar? Of ben je gewoon een lekkere zuipert die niet vies is van een uniek flesje gin? Nou, dan is dat wat voor jou. Deze gin heeft namelijk originele Harley-Davidson onderdelen ín de fles zitten!

Uwe Ehinger

Dat is de naam van de ambachtsman die de hele wereld rondreist op zoek naar unieke en zeldzame motoren en onderdelen daarvan. In Hamburg (waar wij je binnenkort even mee naar toe nemen via Instagram Stories) heeft hij een shop met de meest bizarre shit op het gebied van motoren. Maar niet alleen op het gebied van motoren, want de beste man houdt ook wel van een lekkere neut op z’n tijd. Daarom voegde hij enige tijd geleden zeldzame likeuren toe aan zijn repertoire en begon met verzamelen.

Maar wat is er leuker dan het verzamelen van drank? Het drinken? Misschien. Maar stoken helemaal! Uwe ging ermee aan de slag en ‘The Archaeologist‘ is het eindproduct. De premium dry gin vind je in een zeer speciale custom made fles. Zo zijn de etiketten gemaakt op een originele Heidelberg Tiegel drukpers uit 1931. Maar het échte unieke aan de flessen zijn de originele Harley-Davidson onderdelen ín de fles. De onderdelen zijn bedekt met een tinlegering, zodat het veilig is om te drinken en de gin voldoet aan de regulering.

Je hebt de keuze uit de Flathead, uit 1939, de Panhead, uit 1962, of de Knucklehead, uit 1947. De prijzen? Vrij hoog tussen de €900 tot €1.100,-. Maar opzij leggen hoeft nog niet, want ze zijn volledig uitverkocht. Misschien dat Uwe binnenkort weer met wat nieuws komt, maar dan hoor je van ons.

https://www.instagram.com/p/BXFuinvACUu/

Total
0
Share